yunuscicek kullanıcısının son içeriği

1. yunuscicek

Mod Klavye'nin alt köşelerini oval yapma

Herkese iyi forumlar. Benim göz zevkimi dolduran fakat sadece masik rom'da gördüğüm bu modülü sizinle de paylaşmak istedim. MI 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. yunuscicek

Soru Mi mix 2 için masik' rom'u mevcut mu

Arkadaşlar mi mix2 cihaz için masik en son sürüm veya en son çıkan sürüm için link verebilen arkadaşlar olursa bir yardımcı olabilir mi İyi forumlar Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. yunuscicek

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Mi 6 için link verecek yokmu yaho koskoca forumda MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. yunuscicek

Mi6 için link yokmu ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. yunuscicek

Beyler mi6 için link yokmu?
  6. yunuscicek

Yardım Mi-6 Cihazım Recovery moduna geçmiyor ???

Denedim hocam sorun aynı.. Şöyle olayı çözdüm.. Stok rom kurdunm Fastboot mod'la sonrasında twrp yüklemeyi başardım 1556302432 Birdahaki sefere başıma gelirse denerim hocam.. İlgi alakanız için teşekkür ederim
  7. yunuscicek

Evet hocam windows 10 Cmd yönetici olarak çalıştırıyorum.. Sorun şöyle ki; Daha önce defalarca rom yüklemem rağmen hiçbir sorunla karşılaşmadım... Herşey Son sürüm Android pie beta sürümü kurana kadar. Sonradan böyle sorunlar baş göstermeye başladı
  8. yunuscicek

Evet arkadaşlar konu başlığındada görüldüğü üzere cihazıma twrp yüklemek için komutları girdiğimde Fastboot flash recovery twrp.img fastboot boot twrp.img Not: ( Cihaz'â normal olarak twrp yüklendi görünüyor ) Cihazın normal olarak twrp moduna geçerdi Twrp. Ekranı gelirdi.. Cihaz sadece...
  9. yunuscicek

Tema Gliesse (Tornado)

Hocam bende yüklenmiyor böyle bir sorun çıkıyor MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt