yunus1372 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Google tarayici problemi

Google tarayıcı kullanıyorum, örneğin spor haberlerini okurken whatsaptan mesaj geliyor, whatsapa bakınca en aşağıda ki ana sayfaya dön butonuna tıklıyorum, ordan tekrar google uygulamasına tıkladığım da spor haberlerini okuduğum sekme kapaniyor, bu sekme sorununu nasil çözebilirim? Birden...
  2. Y

Soru Note 9 pro YouTube sorunu

Youtubede video izliyorken kendi kendine altındaki video ya geçiyor çok nadirde olsa bazen 25 30 saniye ileri sarıyor, gunde 1 2 kere yaşıyorum bu sorunu çok sık olmuyor ama olduğunda sinirim bozuluyor sizde böyle sorun yaşıyor musunuz ? Not: normal kullanımda bir sorun yok sadece youtubede...
  3. Y

Sohbet Note 9 pro geri iade

Bundan 9 gün önce h ile başlayan internet sitesinden note 9 pro satın aldım telefondan memnun kalmadım, telefona sadece wifi ile kullandım, sim kart takmadım ertesi gün iade randevusu aldım, telefonu geri yolladım, 3 4 gün sonra msj geldi iade başvurunuz uygun bulunmamıştır diye sebebide ön cam...
  4. Y

Yardım Note 9 proda pubg ateş ederken aim kayma problemi

Pubg mobile de aim kayma problemi yaşıyorum düşmanın üzerine getiriyorum namluyu ateş ederken namlu bulutlara sağa sola saçma sapan şekilde ekran dönüyor telefondan soğudum resmen bu sorunu çözebilen kardeşler var mı?
Üst Alt