Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle selamlar, Redmi Note 9 pro cihazıyla ilgili bir problem var, şöyle anlatayım; cihaza dışarıdan mikrofon takıldığında cihaz kulaklık girişini algılıyor fakat video çekmek istediğimde sesi kulaklıktan değil de telefonun kendi mikrofonundan alıyor. Ses kayıt uygulamasından denedim sesi...
Arkadaşlar merhaba. Az önce telefona miflash programı üzerinden rom atarken program hata verdi mecbur çıkarmaktan başka çarem kalmadı ve cihaz hardbrick oldu hiç açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, cihazın bootloader kilidini açmak için fastboot moduna aldığımda "mi unlock" programı cihazımı görmüyor. Aygıt yöneticinde cihazı görebiliyorum fakat bilgisayarım kısmında da yok. Biraz forum üzerinde araştırdım gerekli yazılım vs. kurdum fakat yine görmüyor yardımcı...
Merhabalar arkadaşlar, twrp ile yaşadığım bir sorun var. Sorun şöyle; cihazıma twrp yüklemek istedim ve yükledim, fakat cihazımı geri açamıyorum. reboot kısmından system veya power off yaptığımda cihaz tekrar twrp modunda açılıyor yardımcı olursanız sevinirim. (Herhangi bir veri silme işlemi...
İyi günler, şöyle bir sorum olacak ; biz bir kitap ve yazı okuduğumuzda ekrana temas etmediğimizde ekran kararıyor ve cihaz kilitleniyor ve sürekli ekrana dokunmak zorunda kalıyoruz bunu önlemek için ise ekran süresini uzatmak gerekiyor fakat bu ekran süresini uzatmadan biz bunu nasıl...
Merhabalar mi ailesi, benim bir sorunum var yaklaşık 2-3 haftadır mi 9se kullanıyorum telefondan memnunum fakat bir problemim var;
cihaz bazı yerlerde iyi çekmiyor şehrin ortasında olmama rağmen.
Duyduğuma göre cihaz ile alakalı bir sorun olduğunu söylüyorlar. Sizde de bu problem var mı ? varsa...
Merhabalar forumda ve mi ailesinde yeniyim bir sorum olacak; kilit ekranında parmak izinin altında bir isim ve soyisim çıkıyor onu nereden değiştirebiliriz? Teşekkürler.