Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cihazım yurtdışı kayıtlı imei atılmış global cihaz , sistem güncellemeleri bölümünden direkt güncellemeyi indirirsem imei filan silinir mi az önce bir konu da birisi böyle birşey yazmış kafam karıştı.
Arkadaşlar daha önce telefonuma MİUİ 12 gelmişti fakat bir hafta sonra güncelleme gitti ve yerine 11.0.12 geldi sizce güncelleme yapayımmı yenilikler neler?
Ben şarjımın çok hızlı tükendiğini düşünüyorum redmi note 8 kullanan arkadaşlar ne kadar ekran süresi alıyorlar ve %1 kaç dakika gidiyor yazarlarsa sevinirim.
Arkadaşlar telefonumun pilinin çabuk bittiğini düşünüyorum.100 den 10 a kadar pil tasarruf modunda bir saat oyun ve geri kalan sosyal medya müzik vs. takılıyorum 9 saat ekran süresi alıyorum bana normal gelmedi sizce yazılımsal bir sıkıntımıdır yoksa batarya mı sıkıntılı. 11.0.9 sürumü...
Arkadaşlar merhaba yeni xiaomi kullanıcısıyım
OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz ne demek ben ota bağlantısını indirdim kurulum filan gerekli mi yoksa sadece bağlantıyı indirmek yeterli mi?