Yuniforce kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım #Silinsin

##GÜNCELLEME## Birçok telefon tamircisi ile görüştüm.Takılacak ürün yan sanayi ürünü diyorlar. Orijinale en yakınmış. Xiaomi Türkiye'ye resmi olarak gelmedi mi onlara gönderme şansım var mı bilgisi olan ?
  2. Y

Yardım #Silinsin

Merhaba arkadaşlar, şubat 2018 den beri kullanmış olduğum Mi Note 3 telefonumun an itibariyle ekranı kırılmış durumda. Dokunmatik fonksiyonlar çalışıyor lakin parmağıma hafif camları değiyor ekranı değiştirmek istesem nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz? *Ürünü cepporttan...
  3. Y

Yardım Mi Note 3 güncellemede kaldı

Merhaba arkadaşlar . Uzun zamandır mi Note 3 kullanıyorum ve çok memnunum sabah güncelleme bildirimi geldi güncellemeye bastım indirdi ama yüklemede kaldı ne yapmalıyım ? - %90.49 da kaldı 3 dakikadır böyle - Ne yapmalıyım , ne yapmamalıyım ? 1555995321 Hala aynı neden böyle oldu arkadaşlar...
  4. Y

Yardım Miui Kumanda

cantara hocam isterseniz konuyu kapatabilirsiniz , teşekkürler
  5. Y

Yardım Miui Kumanda

Aynen ben de bugüne kadar karşılaşmadım sık sık kullanıyorum zaten
  6. Y

Yardım Miui Kumanda

Merhabalar Mi Note 3 kullanıcısıyım. Uzatmadan konuya geçmeyi istiyorum. Mi Kumanda 'yı sık sık kullanıyorum evde Samsung tv Lg Tv vs. Arkadaşımla dolaşırken Media Markt'a gittik arkadaşım çok merak etti özelliği gösterir misin dedi ben de lg tvyi açıkken kapattım çok sevdi o da almayı...
  7. Y

Soru mi 6 9.5.8.0 kararlı güncellemesi gelen ve güncelleyen oldu mu?

Hocalarım 9.5.8.0 yani bu güncellemenin linkini atabilecek olan var mı ?
  8. Y

İnceleme Xiaomi mi note 3

Ses kayıtsa tavsiye etmiyorum. Telefon cidden her konuda mükemmel batarya olsun performans olsun kamera olsun lakin mi'lerde video kayıt sesi suya koymuşçasına çıkıyor güncelleme gelirse düzelebilir belki ama ses kayıt istiyorsan alma derim ben üzer seni Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk...
  9. Y

Yardım Telefon Ayarları

Merhabalar bundan yaklaşık 2-3 hafta önce Mi Note 3 almıştım. Daha sonra Facebook gruplarında bir hocamın başa tutturduğu gönderideki her şeyi yapmıştım.Dün bir hocam daha Mi Note 3 almış o da sormuş ilk ayarlar vs yorumlara aşağıda attığım gibi cevap geldi yöneticiden ben de bunu bugün...
  10. Y

Arada sırada oluyor
  11. Y

Yardım Cepport mu Migros mu?

Cepport tabi ki de müşterinin her daim arkasındalar
  12. Y

Ben hiçbir sorunla karşılaşmadım hocalarım. Arka tarafta ışık sızması falan da yok cepporttan almıştım. Şuan sadece güncelleme bekliyorum okulda herkes hayran kalıyor okulda :)
  13. Y

Mi 6 ya yine güncelleme gelmis bize ne zaman gelecek acaba
  14. Y

Evet aynı sorun bende de var.
  15. Y

Diğer Xioami Cihazında Bulunmayan , Olmasını istediğimiz Özellikler

Kameraya yazılımsal olarak destek gelmeli . video çektikten sonra ses çok kötü oluyor.Yine bu yazılımsal olarak düzeltilmeli.
Üst Alt