yükselmetin kullanıcısının son içeriği

1. yükselmetin

Yardım Note 6 Pro - Alım Öncesi Sorular ve Yardım Talebi

Sitemizde Sefa var birde ona sor.
  2. yükselmetin

Yardım Note 6 Pro - Alım Öncesi Sorular ve Yardım Talebi

Satıcılar bilmez mi ? Bal gibide biliyorlar, sattıkları cihazın Hint yada global olduğunu. Hint versiyonun kapağı beyaz onu turuncu renkli kapakla değiştirme yapıyorlar.
  3. yükselmetin

Yardım Mi 9 se kapida ödeme güvenilir satıcı

Sitede tanınan güvenilir satıcılar var. Onlardan gönül rahatlığıyla kredi kartı veya havale yaparak ödeme yapabilirsiniz.
  4. yükselmetin

Yardım Mi 9 se kapida ödeme güvenilir satıcı

Kapıda ödeme imkanı ile gönderen satıcı olmaz gibi bence.
  5. yükselmetin

Sohbet Akıllı çocuk saati tavsiyesi.

AliExpress 'ten aldım su geçirmeyen modeli tavsiye ederim 1 sene oldu. Alırsanız teknik yardımda bulunurum (ücretsiz) Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
  6. yükselmetin

Soru Note 6 Pro Hindistan Modeli

BahadirHan hocam kurtarılır cihaz formda bilgi sahibi arkadaşlarımız var.
  7. yükselmetin

Soru Note 6 Pro Hindistan Modeli

TI yazanlar Hindistan modeli. Şu anda Türkiye'de satılan redmi 6 pro ların %70'i hindistan modeli, normalde kutular beyaz onuda değiştiriyorlar
  8. yükselmetin

Soru Redmi Note 7 ekranı çizilirse, ekran değişimi kolay mı

Xiaomi cihazlarda ne yazık ki orijinal yedek parça sıkıntısı var. Bazı kaynaklar markanın bilerek piyasaya yedek parça vermediğini, bazılarıda üretimini yetiştiremediğini söylüyor. Ekranın Gorilla Glass 5 ile korunuyor yani bayağı dayanıklı, alttaki linkte fikir verebilir.
  9. yükselmetin

Yardım Pasaport kayit için ortak araniyor

Kim kimi dolandırdı anlayamadım.
  10. yükselmetin

Yardım Xiaomi mi 8 se imei gitti ankara

Kızılay tuna iletişim. Yardımcı olur
  11. yükselmetin

Yardım Mi model cihazlarda pubg hile konusunda

Oyunun tadını çıkarmak varken. Neden yapılır ki hile. Özellikle haritada yerini eliyle koymuş gibi bulan, duvardan vuran hilecilere etmediğim küfür kalmıyor.
  12. yükselmetin

Yardım Redmi note 6 pro Boatloader kilidi açmak

Telefonunu Gönül rahatlığıyla kullan sıkıntı çıkmaz. Bölgeni Hindistan yap yüz tanıma aktif oluyor.
  13. yükselmetin

Sohbet telefon alımı

Fiyat farkı çok azaldı. 40 gün kadar beklemeye değecek, gümrükten geçtimi diye karın ağrısı çekecek fark kalmadı bence. Eğer isterseniz özelden size güvenilir satıcı isminde verebilirim.
  14. yükselmetin

Sohbet Dolandırılmadan Telefon Tamiri Yapma.

İlk olarak forum içinde yardım aranmasını tavsiye ediyorum. Forumda bir çok teknik konuda bilgi sahibi yardım edebilecek arkadaşımız var.
Üst Alt