Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar mi 9 t pro 10.3.3 kararlı sürümü kullanmaktayım.Telefon kamerasıyla olsun,gcam ile olsun veya herhangi bir kamera proğramı ile olsun telofonla yatay konumda fotoğraf çekerken nasıl çektiysem öyle kalıyor.Mesela yatay poziyonda çektim yatay poziyonda kalıyor.Resme bakabilmek...
Fastboot bağlatısındaki linki indiriyorum winrar ile çıkarıyorum içinden direk images dosyası çıkıyor acaba nerde yanlış yapıyorum.Diğer dosylar içinde yok.Videolarda izliyorum lakin indirilen fastboot bağlantılarında images klasör olarak diğerleride tek tek olarak görüküyor.Ama indirdiğim...
Dün gece 12den beri telefonla uğraşıyorum.Son gelen güvenlik yamasından sonra telefonun sesi kısık geliyordu.Telefona başa bir rom atayım dedim.Attığım romdan dolayı telefon REDMİ yazısında takılı kalıyor daha sonrasında beni twrp bölümüne aktarıyor.Mi flash ile yüklemeyi denedim başka bir rom...
Arkadaşlar merhaba mi9t pro son güvenlik güncellemesi geldikten sonra hoparlörden gelen ses azaldı aynı şekilde başka bir mi 9 t sahibiyim onda MIUI 11 güncellemesi var ama bu pro modeli güvenlik güncellemesi sonunda hoparlör sesi çok azaldı herhangi bir düşürme söz konusu değil varmı mi 9 t...
Hocam galiba T modelleriyle bu sürüm uyumlu değil 2 adet mi 9 t modeli mevcut son sürümle o işi çözemedim başka bir sürüm olan 2.2.624.14 sürümünü deneyin kesin sizede zaman verecektir.Çünkü bu sendeki hatayı bende almıştım.2.2.624.14 sürümünü deneyin
Bilgisayara format attıktan sonra çalıştı cantara hocam dediğin doğru bilgisayara format atınca düzelti şimdi bekliyoruz umarım 7 gün sonra açmayı beceririz bundan sonraki süreç nedir ?
Hocam şayet başka bilgisayarda denersem unlock tuşu aktif olurmu.Yani arkadaşın birisi tüm işlemleri yaptıktan 72 saat sonra unlock tuşu aktif oluyor demiş.O yüzden sordum.Şimdi durduk yere birde bilgisayara format atmayalım :)
Arkadaşlar ne yaptıysam beceremedim tüm sürücüler güncel.Telefon mi 9 t 6/64 gb BL kilini açmak için tüm işlemlerin hepsini sırasıyla yaptım 5 saattir bunla uğraşıyorum.Bilgisayar telefonu görüyor ama proğramda unlock tuşu bir türlü aktif olmadı.Ne yapmamız lazım bir türlü beceremedim.Telefona...
Bugün hemen migrosa gittim kayıt açacaklarını istersem onun yerine istediğim bir model telefon alacağımı bu işlemin yaklaşık bir hafta süreceğini söylediler.Para iadesinide sordum o işlemde 20 gün sürüyormuş.Ben para iadesi alma tarafındayım.Çünkü mi 8'e eşdeğer telefon vitrinde...
Arkadaşlar tekrardan merhabalar.Almış olduğum telefon daha öncede konuda belirttiğim gibi arızadan dolayı garanti kapsamında yapıldı deyip tüm sorunlarıyla geri dönmüştü.2 defa servis isteğime cevap vermeyince tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum.Bu arada tabikide telefonu kullandım.Çünkü...
Hayır hocam ben kargoyla yolladım telefonu kargoyla geri teslim aldım.Aynı gün içerisinde kargoya tekrardan teslim ettim.İçini açıp bakmadan bilmiyorsun işte ne olduğunu.Açıp baktığımda farkettim herşeyi.
Hocam anlamadığım konu şu şimdi şöyle birşey var.Zaten garanti bu telefonu ezik,çizik herhangi bir düşme olmadığı için aldı,zaten garantiye düşükle,çizikle gittiğin zaman kullanıcı hatası deyip işlem yapmıyorlar.İkinci defada gittiği zaman garantiye girdi.Yani hakem heyetinin bildiğini...