Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Twitter ana ekranda videolar otomatik oynaması bende kapalı, tıklayınca video otomatik olarak tam ekran olup oynamaya başlıyordu. Şimdi ne oldu bilmiyorum video otomatik başlamıyor. Ana ekranda oynata basınca tam ekran oluyor ve alttanda başlar tuşuna basmadan video başlamıyor...
Merhaba,
Resmi Note8 Pro cihazımda bazı uygulamalar haftada birkaç defa kullanıcı adı ve şifresi sıfırlanıyor. Örnek; Turkcell digital operatör, gnc, turknet gibi uygulamalarda kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıyorum ama haftada bir kaç defa kullanıcı adı ve şifreyi unutmuş oluyor. Niye...
Merhaba,
Bende güncelleme sonrası yaşadığım bazı problemleri belirtmek istiyorum.
1- Tüm uygulamalar da hoparlör sesi full açık olmasına rağmen kendiliğinden kısılıyor.
2- Görüşme yaptıktan sonra kapattığımda ekran alt orta kısmında çıkan "Çağrı Sonlandırıldı" yazısı bir defa değil 7-8 defa...
Merhaba, çoğu Bluetooth kulaklık ile denedim fakat hepsinde pubg de ses gecikmesi oluyor.
Geliştirici seçeneklerine girip söylenen ayarları değiştiriyorum ama o ayarlarda otomatik olarak eski haline geri geliyor, onu da anlamadım.
Örnek Bluetooth Ses Kodlayıcısı AAC'de ben herhangi başka bir...
Merhaba, çektiğim fotoğrafı ana ekran duvar kağıdı yapmak istiyorum, duba kağıdı olarak eklemek istediğimde fotoğrafın parlaklığı gidiyor. Orijinal hali ile hiç alakası yok. Daha önce eklediğim duvar kağıtları da böyle sorun yoktu, şimdi o eski duvar kağıtlarıda koyu şekilde çıkıyor, anlamıyorum...
Merhaba, ben Instagram'da paylaştığım foto ve hikayelerin galerimde gözükmesin istemiyorum. Ayarlarda asıl gönderiler kısmı hepsi kapalı olmasına rağmen, paylaştığım tüm fotoğraflar ve hikayeler galerimde gözüküyor. Yani kapalı olmasına rağmen böyle olmasını anlayamıyorum. Bilgisi olan var mı?
Merhaba, bu gece MIUI 12 güncellemesi telefonuma geldi 600 MB civarında indirdim kurmak istedim güncelleme offical değil yazdı ve kayboldu tekrar baktım güncelleme de gözükmüyor geri gitti. Anlamadım bu nedir
1595553448
Gelen güncelleme de buydu, güncelle dedim uyumuşum kalktım gece yükle dedim...
Merhaba,
MIUI 11.0.5 kararlı global sürüm yükledikten sonra bir süre stabil sorunsuz şekilde kullandım fakat yaklaşık 1 haftadır fark ettiğim belirli anlık kasmalar olmaya başladı.
Örnek Yandex açıyorum arama adres girdiğim ekranda harita üstünde gösterirken kasma oluyor (kare kare ilerleme)...
Merhaba, önceki gün cihazıma 11.0.4.0 kararlı sürüm güncellemesi geldi. Baktım bu Ocak 2020 de çıkan güncellemeymiş ama yeniliklerde Mayıs 2020 android patch miş. Redmi note 8 pro için MIUI 12 gelmeyecek miydi? Bu güncelleme bana mı geç geldi yani nedir anlamadım
Merhaba, cihazda varsayılan galeri Google Fotoğraflar olsun istiyorum. Varsayılan uygulamalarda fotoğraf olarak seçiyorum bir süre öyle kalıyor ama sonra tekrar baktığımda varsayılan galeri seçilmedi olarak gözüküyor. Cihazın kendi galeri uygulaması hoşuma gitmiyor. Fotoğraf çektiğinde kameradan...
Merhaba,
Cihazda güncelleme sonrası gözle görülür bir değişiklik anlayamadım, diğer kullananlar neler değişti anlatabilir mi?
Mesela izlediğim videolarda android 10 güncelleme sonrası ayarlarda "Her zaman açık ekran&kilit ekranı" var bende hala sadece "Kilit Ekran" yazıyor, hangisi normal...
Merhaba, cihazıma bugün android 10 yükledim sonrasında yorumlara baktığımda MIUI 11.0.6.0 güncellmesi falan yazıyor güncelleme ekranına baktım bende hala 11.0.1.0 var ara dediğimde güncelleme çıkmıyor, şimdi android 10 sorun yok ama MIUI güncelleme eski sanırım. Sizce sorun var mı? Birşey...
Merhaba, az önce ultra geniş ve makro kamerayı kullanmak istedim siyah ekran çıktı yani kamera devreye girmiyor gibi siyah ekran, diğer modlarda sorun yoktu ama makro ve geniş ekranda görüntü gelmedi, kamera ayarlarını sıfırladım düzeldi ama çok saçma geldi. Fikri olan var mıdır?
Merhaba,
Uzun süre ios kullanınca androide yabancı oluyor insan :(
Neyse gelelim konuya, redmi note 8 pro cihazına yeni geçtim ve birkaç konu açtım hepsininde nedenlerini sayenizde öğrendim diyebilirim.
1- Gelen aramanın kilit ekran dışında tam ekran olarak değilde üstten bildirim olarak...
Merhaba,
Redmi Note 8 Pro cihazımda "Arama yanıtlandığında telefonu titret" seçeneği aktifti ve arama cevaplandığında telefonum titriyordu.
Yaşadığım ufak bir problem sonrası hard reset attım ve cihazımda "Arama yanıtlandığında telefonu titret" seçeneği aktif olmasına rağmen aramalar...