yucsufS1 kullanıcısının son içeriği

1. yucsufS1

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Pixelos+Aghisna Kernel ikilisini kullanıyorum sanırım mükemmel ikilimi buldum en az 1 hafta bununla devam edeceğim tavsiye ederim
  2. yucsufS1

crDroid 11.0 A15 sürümünde tek boot eden kernel olma başarısına sahip olan kerneldir kullanmaya an itibari ile başladım
  3. yucsufS1

Sanırım crDroid kernelle şimdilik yola devam edeceğim
  4. yucsufS1

Selamun Aleyküm crDroid 11.0 A15 için kernel bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?
  5. yucsufS1

Hocam bu custom rom custom kernel tema vs. merak zevk işi merakı olmayan insan için eziyet olabilir babanız o işlerle uğraşabilirse olabilir güzel de olur ancak uğraşamazsa dediğim gibi eziyet siz en iyisi stock rom yükleyin gönderin derim
  6. yucsufS1

Haritalar işi sakatmis gerçekten değiştirin derim
  7. yucsufS1

Hocam bende 2 tane şarj adaptörü var biri orjinal biri çakma ikisiylede tekrar tekrar denedim daha yavaş bir watta calisiyor biraz zaman veriyorum ancak agni kernelin hız seviyesine ulaşamıyor ancak bu sadece bende böyle belki başkalarının işine yarar
  8. yucsufS1

Dahada beter hale getirdi hocam bende bu modül kaldırdım 1737284590 21
  9. yucsufS1

Hocam ben 6 saat ekran süresi aldım bu şekilde kulllanarak ancak test etmekte fayda var ben çok memnunum 1737230012 Hocam link paylaşabilir misiniz ben bulamadım malum yerde
  10. yucsufS1

Hocam bende şimdi 21'e downgrade ediyorum devam edin derim 21'den bir kaç ay geçsin kernel sayısı artsın öyle geçin derim bu hızlı şarj düzelmedi los 22.1'de
  11. yucsufS1

Bu hızlı şarj durumunu bir çözemedim gitti 8,2w şarj ediyor şimdide 1737032762 Sanırım los 21+agni kernele döneceğim belli oldu
  12. yucsufS1

Merhaba hocam performans ve akıcılık kaybı kesinlikle yok. hatta iyileştirmeler var diyebilirim. ancak şuanda çalışan bir kernel bulabilmiş değilim. hızlı şarj desteği yok .maksimum 4w ile şarj oluyor. bu benim için bir eksi. bana soracak olursanız los 21 android 14'den devam edin. çünkü los...
  13. yucsufS1

Hocalarım selamun aleyküm los 22.1'deyim kernel bulamadım ksu'lu bilen varsa link gönderebilir mi?
  14. yucsufS1

Tamamdır benim için kesinleşti diyebiliriz 😂
Üst Alt