yucelkaya2 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Lưu trữ ROM - MiuiPro
  2. Y

Haber Mi 9.6.3.0 Güncelleme geldi...

hocam sizin yazı fontu hangisi
  3. Y

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Hocam wipe işlemlerini yapıp yükleyin temiz kurulum yapın daha iyi olur
  4. Y

Saati ortaya alma modu var redmi not 4x de çalışıyor diğer modellerde fark ediyormu bilmiyorum
  5. Y

Hepsi var hocam bir deneyin pişman olmazsınız
  6. Y

Revolution OS rom yükleyin bence miuipro'dan bi farkı yok özelliştirmelerin hepsi var pil gayet iyi miuipro'dan çok iyi hatta 3 gündür kullanıyorum hiçbir sorun yok MIUI Revolution OS 8.9.14 - MiuiPro
  7. Y

Volte ile ilgili bişey sormak istiyorum miuipro da arama ekranında resim büyük çıkıyor biliyorsunuz bende global romraki InCallUI.apk dosyasını Root Explorer ile değiştirdim değiştirdikten sonra arama yaptığımda numaranın yanında HD yazıyordu kırmızı kapatma tuşunda da V harfi yazıyordu ama...
  8. Y

1 senedir miuipro rom kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bütün romları denemişimdir herhalde ama en iyisi en sorunsuzu miuipro rom bence bu benim fikrim tabi
  9. Y

Rom Miui 10 Global 8.8.2 (Beta) Güncellemesi

aynen katiliyorum size her yeni cikan surumde bir suru sorun, tam duzelmeye basliyor sonra yeni ve sorunlu bir surum. Ufak tefek sorunlar herzaman olur ama bu kadar problem cok fazla rom yukleyip denemekten telefonu kullanamaz oldum cok sıkıldım bu durumdan
  10. Y

Miuipro 10'a gectiginden beri telefonden dosya indirirken telefonda takilma ve kasmalar oluyor kilit ekrani bile 10-15 kez denedikten sonra anca aciliyor bircok kez format atip denedim ama sonuc ayni sebebini ve cozumunu biliyorsaniz yardimci olursaniz sevinirim... 1533484619 Miuipro 10'a...
  11. Y

miui10_v7.0_mido_LD_8.7.12_1531326399 bu romun 8.7.19 surumunu bulan yada kullanan varmı
  12. Y

Yardım Mesajlarda isim gözükmüyor ?

O işler biraz karışık bilmiyorsan hic bulaşma forumdaki ustalardan yardim isteyebilirsin farkli bir rom yukleyip dene miuipro rom tavsiye ederim
  13. Y

Yardım Mesajlarda isim gözükmüyor ?

Çooook uzun zaman önce benim de oyleydi sonra nasil oldu bilmiyorum şu an butun numaralarin başında +9 yok fakat mesajlarda isim gozukuyor hic sorun yaşamadım
  14. Y

Rom Redmi Note_4X Miuipro 7.9.21 Türkçe Rom

Hocam anlatilmaz yasanir :) sıkıntısız bir rom denemeniz lazim
  15. Y

Rom Redmi Note_4X Miuipro 7.9.21 Türkçe Rom

Eline sağlık hocam
Üst Alt