Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Revolution OS rom yükleyin bence miuipro'dan bi farkı yok özelliştirmelerin hepsi var pil gayet iyi miuipro'dan çok iyi hatta 3 gündür kullanıyorum hiçbir sorun yok MIUI Revolution OS 8.9.14 - MiuiPro
Volte ile ilgili bişey sormak istiyorum
miuipro da arama ekranında resim büyük çıkıyor biliyorsunuz bende global romraki InCallUI.apk dosyasını Root Explorer ile değiştirdim değiştirdikten sonra arama yaptığımda numaranın yanında HD yazıyordu kırmızı kapatma tuşunda da V harfi yazıyordu ama...
1 senedir miuipro rom kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bütün romları denemişimdir herhalde ama en iyisi en sorunsuzu miuipro rom bence bu benim fikrim tabi
aynen katiliyorum size her yeni cikan surumde bir suru sorun, tam duzelmeye basliyor sonra yeni ve sorunlu bir surum. Ufak tefek sorunlar herzaman olur ama bu kadar problem cok fazla rom yukleyip denemekten telefonu kullanamaz oldum cok sıkıldım bu durumdan
Miuipro 10'a gectiginden beri telefonden dosya indirirken telefonda takilma ve kasmalar oluyor kilit ekrani bile 10-15 kez denedikten sonra anca aciliyor bircok kez format atip denedim ama sonuc ayni sebebini ve cozumunu biliyorsaniz yardimci olursaniz sevinirim...
1533484619
Miuipro 10'a...
Çooook uzun zaman önce benim de oyleydi sonra nasil oldu bilmiyorum şu an butun numaralarin başında +9 yok fakat mesajlarda isim gozukuyor hic sorun yaşamadım