Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kızımın Redmi Note 9 pro Joyeuse cihazı kendi kendine kapanmış, yurt dışı cihaz tr stock rom vardı. Rom atarken bl kilidi kapalı seçmişim, lazım olamdığı için tekrar açmadım. Şimdi cihaz açılmıyor mi ekranından şarj ekranına geçip tekrar tekrar açılmaya çalışıyor recovery moda yada...
Cihazı miui 12 ye geçirince L1 sertifikası gitti, şimdi yeniden başlatıp, Google ayarlarından biyometrik ödemeyi aktif ettim ve şifreler kısmından widevine güncelle dedim L1 geldi. Fakat markette netflix yok. Onu nasıl düzeltilir araştırıyorum. Root yok. Bootloader kapalı.
1605426641
Apkpure den...
Arkadaşlar bende eaa rom var miui 12.0.1 bootloader kapalı açmayı denedim süre verdi sonra vazgeçtim şuan DRM Info L3 gösteriyor bu nasıl düzeltilir yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar herkese merhaba, Redmi note 9 pro telefonumda turktelekom üzerinden wowifi'yi direk açamadım ben de arkadaşımın iPhone X ile 5555 e mesaj göndererek aktif hale getirdim. Daha sonra evde eşimin telefonu Redmi note 8 i de açmak istedim ama Telekom yine sorun çıkardı, onun sim kartını...