ysnsrtky kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Mi 8 Twrp Kurma

Eksik olmayın hocam Görüşmek üzere
  2. Y

Yardım Mi 8 Twrp Kurma

Üstadım problem benim laptopun usb portlarındaymış sanırım. Arkadaşın laptopu ile sorunsuz bir şekilde twrp yükledim. Dün gece bana yardımcı olmaya çalıştığınız için ayrıca teşekkür ederim. Resmen pc başında sabahladınız. Hakkınızı helal edinclap~~
  3. Y

Yardım Mi 8 Twrp Kurma

Hocam 2.0 kullanıyorum. Dün gece sağolsun Bülent hocam sabaha kadar tw üzerinde uğraştı. Pc üzerinden unlock yapmadığım için atamıyormuşum ancak ilginç bir şekilde mi unlock cihazı görmüyor ne yaptıysak :)
  4. Y

Yardım Mi 8 Twrp Kurma

yükleyeyim hocam 1595117040 ID ve şifreyi mesaj olarak gönderdim hocam
  5. Y

Yardım Mi 8 Twrp Kurma

Hocam normal recovery dediğiniz power ve ses açma tuşuyla girilen menüyse girebiliyorum. Usp hata ayıklama modu da aktif, laptopta biri 3.0 diğer ikisi 2.0 usb girişlerinin hepsini denedim. Yarın başka bir bilgisayarda deneyeceğim artık. Bakalım yükleyebilecek miyim:| Vakif ayırdığınız için...
  6. Y

Yardım Mi 8 Twrp Kurma

Hocam şimdi tekrar denedim. kodu yazınca şu fotoğraftaki gibi yazılar geldi.
  7. Y

Yardım Mi 8 Twrp Kurma

Hocam verdiğiniz kodu girince herhangi bir tepki vermiyor adb. Cihazda geliştirici seçeneklerinde oem kilidi kısmı aktif değil altında daha küçük bir fontla ön yükleyici kilidi zaten açık yazıyor. 1595113869 Söylediğiniz adımları yaparak deniyorum ancak yine de olmuyor. En son forumda birisi...
  8. Y

Yardım Mi 8 Twrp Kurma

Herkese iyi forumlar. Android 10 ve miui 11 yüklü Mi8 cihazıma bir türlü Twrp yükleyemiyorum. İzlediğim videolarda ve forumdaki konularda dikkat edilmesi gereken hususları yaptım ancak olmuyor. Adb cihazı görüyor lakin ne tek tuşla twrp yükleme ne de adb ile twrp yükleyemiyorum. Resimdeki gibi...
Üst Alt