ysnozver kullanıcısının son içeriği

1. ysnozver

Yardım note 9 pro günceleme de twrp açılıyor

Telefonu yeni aldım 2. el. TWRP ekranı geliyordu. Magisk uygulamasınu uygulama içerisinden tamamen kaldır diyerek sildim. Son güncellemeyi indirince twrp ekranı açılıyor ve güncelleme yapmıyor. Yardımcı olabilir misiniz bu sorunu nasıl çözerim.
  2. ysnozver

Yardım Note 9 Pro hangi kulaklığı takarsam 2. 3. kullanmada bozuluyor.

Arkadaşlar orjinal kulaklıkta taksam kaliteli de taksam bozuluyor. Bilgisayarda da çalışmıyor bozulan kulaklıklar. Jak girişinde mi sorun ? Nasıl düzelir bu sorun bilgisi olan yok mu ?
  3. ysnozver

Yardım A2 Lite Açılmıyor. Şarja takınca beyaz ışık yanıp sönüyor

Arkadaşlar Xiaomi a2 Lite telefon açılıyordu. Sabah kalktık açmayı deneyince açılmadı. Şarja taktığımda beyaz ışık sürekli yanıp sönüyor. 10 dakikadır. Bunun sebebi nedir ?
  4. ysnozver

Sohbet xiaomi QUİN 1S (Askere gideceğim) Satan yorum yapmak isteyenler içeri

İşini görür mü ? Arkadaşlar ürünü kayıtlı olarak nasıl temin edebilirim ? Yardımcı olur musunuz lütfen. SAtın almak istiyorum... Askerlik için sıkıntı çıkartmaz umarım
  5. ysnozver

Soru Note 9 Pro Global İçin miui 12 güncellemesi tarihi?

Yokmu tarih sözde geçen ay bitecek diyorlardı. Bu ne rezillik arkadaşlar? Neyi bekliyor bunlar acaba? Bu model unutuldu mu gerçekten?
  6. ysnozver

Soru Note 9 Pro Global Unutuldu mu ? Miui 12

Bu kadar rezilliği bir general mobile da yaşıyorduk bir de sanırım Red mi de yaşıyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz ? Bu telefonu unuttular mı ? Beklediğimize değecek mi yoksa berbat bir güncelleme ile içinden mi geçecekler telefonun yine ?
  7. ysnozver

Soru Note 9 Pro (Joyeuse) Hangi Romu Tavsiye Ediyorsunuz?

Note 9 pro Hindistan, Endonezya, Global, avrupa Romları arasında ki farklar nelerdir? Neden hangisini kurmalıyım ? Lütfen detaylıca anlatır mısınız
  8. ysnozver

Soru Note 9 Pro 11.0.3.0 QJZRUXM Sürümü var. Neden güncelleme almıyor ?

Güvenlik güncellemesi bile Temmuz 2020 diyor. Bu telefon neden güncelleme almıyor ? Cidden canımı sıkmaya başladı artık. 3 aydır kullanıyorum.
  9. ysnozver

Soru Note 9 PRO Kamerasında "PRO COLOR" Modu bizde neden yok ?

Hindistan da bilindiği gibi şu an kullandığımız note 9 prolar pro max olarak tanıtıldı. Birçok video da denk geliyorum. Normal Note 9 Pro videolarında da bu işaretlediğim seçenek birçok telefonda var. Bizde neden yok ? Nasıl getirebiliriz "PRO COLOR" modunu bu kamera özelliklerine ?
  10. ysnozver

Yardım note 9 pro bl kilidi sürekli gün atıyor. 400 saat.

arkadaşlar note 9 pro mobil veriden kesinlikle bu süre içinde çıkmamama rağmen bl kilit süresinden sonra iki katı kadar süre veriyor. 10 gün mobil veri de kaldı cihazbu sefer de 400 saat verdi. Bunun nedeni neden bl kilidini hızlı yoldan nasıl açarız ? Bekleyecek süremiz kalmadı mobil veri de...
  11. ysnozver

Yardım Note 9 Pro Global Telefonda neden instagram storyleri 3310 ile çekilmiş gibi oluyor ?

sadece hikayeler de değil normal gönderiler de de fazlasıyla kalite kaybı yaşanıyor. Lütfen yardımcı olacak birileri varsa yardımcı olsun. Bu ne rezil görseller böyle...
  12. ysnozver

Yardım Xiaomired.com Alan adına ne yapabilirim ?

Bu alan adını yeni kaydettim. Bu isimle bir forum sitesi açsam yasal bir sorun yaşar mıyım ? Alan adı hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum. Ve en önemlisi ilk soruyu...
  13. ysnozver

Yardım A2 lite ne ekran desenini kabul ediyor ne de parmak izini

Değerli abilerim kardeşlerim ve forum sitesi üyeleri ben dün akşamdan beri telefonuma ne parmak izini ne ekran desenini girebiliyorum. Sanki telefonun ekran deseni değişmiş gibi yanlış girdiniz diyor ve parmak izini de ekran desenini girmeden okutmama izin vermiyor. İçerisinde çok önemli...
Üst Alt