ysndemirozu kullanıcısının son içeriği

1. ysndemirozu

Yardım Mi 5 logo ekranında sürekli yeniden başlama sorunu

Arkadaşlar merhaba, Mi 5 telefonum batarya değişimi sırasında logo ekranında sürekli yeniden başlıyor. Telefonun fastboot modunda girip miflashla en güncel romu flashladım. Sistem başarılı demesine rağmen yinede aynı yerde loop olmaya devam ediyor. Twr img edip twr kullabiliyorum. Kaç kererom...
  2. ysndemirozu

Satıldı Anakart arızalı Xiaomi Mi 5 Prime

merhaba dostum, benim mi5 prime ekranını kurcalarken bozdum görüntü gelmiyor artık, bende böyle anakartı bozuk bir tane arıyordum. Yalnız fiyat çok yüksek geldi. En son ne yapabiliyorsun.
  3. ysndemirozu

Rom Mi 5 - Miui Pro Rom (TR)

Teşekkürler, hayırlı bayramlar MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ysndemirozu

Usta sonraki guncellemelerde bu dil işini dosya olarak yapamıyoruz değilmiş illa ana rom dosyası üzerinde işlem yapmak gerek herhalde. Aydınlatırsan sevinirim. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ysndemirozu

Aslında Çin romunda globaldan biraz daha fazla özellik var tavsiye ederim. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. ysndemirozu

Bu Çin romu değil mi ? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. ysndemirozu

Duyuru - 4. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması (06 Ağustos 2017 Pazar)

Bitime yakın geldim yinede sohbet etme imkanım oldu bir daha ki sefere erkenden geleceğim. Herkese teşekkürler. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ysndemirozu

[emoji7] MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ysndemirozu

Android sistemle ilgisi olmayan kardeşimi de getirebilir miyim [emoji23] MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ysndemirozu

Etkinlik kaç gibi bitecek vaktinde yetişemeyebilirim sonradan gelirsek kabul eder misiniz:(
  11. ysndemirozu

Beni de yazabilir misiniz her ne kadar yenide olsam o gün bir mani olmazsa gelmek isterim.
  12. ysndemirozu

Yardım Mi5 Garip bir Ekran Donma sorunu

Donanımında sıkıntı olup ekranı sağlam olan bir tane bulsaydım uygun fiyata bir mi 5 alırdım.
  13. ysndemirozu

:) ... Dokunmatik çalışıyor, mesela başka bir telefondan çagrı yaptım ekrana görüntü gelmedi yine çağrıyı görmeden tıkladım çağrı açıldı. Ekrana gelen görüntü kısmında sıkıntı var sanırsam.
  14. ysndemirozu

Mesela şuan normal şekilde çalışıyor. Ne zaman o duruma geçeceği belirsiz. Yani sürekli donma şeklinde kalmıyor. Ekran panelinin devre kısmında mı var sorun acaba anlayabilmiş değilim.
  15. ysndemirozu

Arkadaşlar Merhaba, Daha önce forumda üyeliğim vardı ancak eski üyeliğimi bulamadığımdan yeni üyelik açmak zorunda kaldım. Sorunuma gelecek olursak aşağıda yayınladığım video da görülen sorun 1 yıllık kullanımın sonunda cumadan bu yana olmaktadır. Ekran donup herhangi bir harekete izin...
Üst Alt