Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
Mi 5 telefonum batarya değişimi sırasında logo ekranında sürekli yeniden başlıyor. Telefonun fastboot modunda girip miflashla en güncel romu flashladım. Sistem başarılı demesine rağmen yinede aynı yerde loop olmaya devam ediyor. Twr img edip twr kullabiliyorum. Kaç kererom...
merhaba dostum,
benim mi5 prime ekranını kurcalarken bozdum görüntü gelmiyor artık, bende böyle anakartı bozuk bir tane arıyordum. Yalnız fiyat çok yüksek geldi.
En son ne yapabiliyorsun.
Usta sonraki guncellemelerde bu dil işini dosya olarak yapamıyoruz değilmiş illa ana rom dosyası üzerinde işlem yapmak gerek herhalde. Aydınlatırsan sevinirim.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bitime yakın geldim yinede sohbet etme imkanım oldu bir daha ki sefere erkenden geleceğim. Herkese teşekkürler.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:) ...
Dokunmatik çalışıyor, mesela başka bir telefondan çagrı yaptım ekrana görüntü gelmedi yine çağrıyı görmeden tıkladım çağrı açıldı. Ekrana gelen görüntü kısmında sıkıntı var sanırsam.
Mesela şuan normal şekilde çalışıyor. Ne zaman o duruma geçeceği belirsiz. Yani sürekli donma şeklinde kalmıyor. Ekran panelinin devre kısmında mı var sorun acaba anlayabilmiş değilim.
Arkadaşlar Merhaba,
Daha önce forumda üyeliğim vardı ancak eski üyeliğimi bulamadığımdan yeni üyelik açmak zorunda kaldım.
Sorunuma gelecek olursak aşağıda yayınladığım video da görülen sorun 1 yıllık kullanımın sonunda cumadan bu yana olmaktadır. Ekran donup herhangi bir harekete izin...