Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım IMEI repeir işlemli ve bootloader kilidi açıktır güncellemesi sonrası twrp gitti bilgisayar olmadan flashify ile twrp yukleyebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim
Ciaomeme yi yükledim ve sorunlar çıkmaya başladı hoparlor çok daha iyi ses veriyor ama kulaklık takınca ses gelmiyor aramada hoparlör den karşıya ses gitmiyor silmekte istemiyorum bunun bir çözümü varmi
Cihazıma twrp yüklü magisk yüklü IMEI ripeir işlemi var eu rom yüklemek istiyorum ama bootloader kilidi kapalı bu konular hakkında pek bilgim yok kilidi nasıl kaldirabilirim
Telefonuma emei atıldı gunceleme yapmamami önerdiler ama telefonda çok sorun vardı bende MIUI 11 yükledim bı sorun yoktu sonra android 10 u yüklemeye karar verdim ondada bı sorun olmamıştı sıfırlama için twrpye girmek istedigimde twrpye giremedim fastboot moda girdi twrp silindiğini anladım emei...