ysfaslynch kullanıcısının son içeriği

1. ysfaslynch

Yardım Desen Kilidi unutulmuş telefon

Merhaba, Redmi note 11 cihazın desen kilidi unutulmuş. Arkadaş stok recoveriden wipe data yapınca kilidin kalkıcağını okumuş ama kilit kalkmamış ve cihaz da sıfırlanmış. BL kilidi açık. Ne gibi bir yol izlemeliyiZ? Şimdiden teşekkürler.
  2. ysfaslynch

Rehber Xiaomi Telefonları Hızlandırma ve Performans Arttırma

Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Xiaomi cihazlarda Kasma, Takılma, Donma, Oyun Performansı, Pil Süresi, İnternet Paketinin Çabuk Bitmesi gibi sorunlara çözüm olabilecek bir kaç tavsiyede bulunmak istedim. Konu genel olarak Güncelleme Desteği kesilmiş, Ram boyutu yetersiz, İşlemcisi düşük...
  3. ysfaslynch

Rehber YouTube Vanced Yüksek Kalite Müzik ve Video İndirme

YouTube Vanced Üzerinden Müzik ve Video İndirme Rehberi [ROOT] YouTube Vanced Magisk Modülü ile izlediğiniz videoyu telefonunuza müzik olarak veya Video olarak yüksek kalitede indirebilmek mümkün. İşlemlere başlamadan önce cihazınızın ROOT'lu olması ve Magisk Manager kurulmuş olması...
  4. ysfaslynch

Yardım Şarj soketi bozuk cihaza rom yükleme

Merhaba, Cihazım Mi Mix 2s, PC cihazı görmüyor. Fastboot menülerine girebiliyorum. Rom dosyasını cihaza nasıl kopyalayabilirim yada önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim
  5. ysfaslynch

Soru Redmi Note 11 pro

Herkese günaydın, hayırlı pazarlar, iyi forumlar. Benim ve eminim benim gibi bir çok kişinin merak ettiği Redmi note 11 pro modelleri hakkında çok aydınlatıcı bilgiler yok internet üzerinde (donanım olarak hariç). Eğer gözümden kaçırdıysam kusura bakmayın. Bu başlık altında tecrübelerizi...
  6. ysfaslynch

Yardım Dual speaker mod

Merhaba, Redmi Note 6 Pro için Dual speaker (stereo) magisk modu var mı? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar..
  7. ysfaslynch

Yardım Note 6 pro şebeke sorunu

Merhaba, sabah telefona baktığımda şebeke olmadığını gördüm, root yok, BL kapalı, MIUI 12 global kararlı kendi yazılımı var üzerinde. Hattım Vodafone. Konuyu açmadan önce genel bir araştırma yaptım tavsiyeleri denedim fakat çözüme ulaşamadım. 4/64 model cihaz. Bu konuda yardımlarınızı...
  8. ysfaslynch

Yardım Stok kamera güncelleme sorunu

Merhaba, Telefonun kamera uygulamasını güncellemek istiyorum fakat olmuyor. Sistem uygulama güncelleyici ile olmadı, apk indirdim yüklenmedi, adb ile denedim yine olmadı. Var mı bunun başka bir yolu?
  9. ysfaslynch

Yardım Sistem uygulamaları hakkında

Merhabalar, benim sorunum biraz klasik biliyorum ama forumda ki konular çözüm olmadı bu sebeple açıyorum. Cihazım Note 6 Pro, root yok, Mıuı 12 global karalı orjinal yazılımlı. BL durumu kapalı. Ben BL kilidini açmadan sistem uygulamalarını silmek istiyorum, ADB denedim Tulip hatası aldım, diğer...
  10. ysfaslynch

Yardım Mıuı Sürüm Düşürme hakkında

Merhabalar, Cihazım da TWRP ve Magisk Root var. Malum beta sürüm olduğundan dolayı cihazda olan aksaklıklar ve stabil olmama durumundan rahatsız olduğum için cihazı Mi Flash ile stock roma döndürüp kullanmak istiyorum. Anti rolback kontrolü yaptım sonuç 1, sorun yok. Sorum şu; Cihaza uygun .tgz...
  11. ysfaslynch

Soru Mi Mix 2 Android 10?

Hayırlı akşamlar, Mi Mix 2 için Android 10 tabanlı MIUI12 rom arıyorum bilen yada kullanan fikir verebilir mi? Şimdiden teşekkürler..
  12. ysfaslynch

Soru Mi Mix 2 Android 10?

Herkese merhaba, başlıkta belirttiğim gibi Mi mix 2 modeli Resmi Android 10 güncellemesini alacak mı? MIUI 12 sürümünün Android 10 tabanı üzerine kurulduğu belirtiliyor. Mi Mix 2, MIUI 12 güncellemesi alacak cihazlar listesinde.. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  13. ysfaslynch

Yardım Jthermal hakkında yardım

Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi jthermal modülü hakkında sorum olacak. Cihazım Redmi Note 7 MIUI12 EURO ROM yüklü. Oyun performansı için jthermal yüklemeyi düşünüyorum magisk ile. Cihazıma uygun olanı varmı bu modülün ve tavsiye eder misiniz kullanmamı? Teşekkürler şimdiden Herkese iyi...
  14. ysfaslynch

Yardım Redmi Note 7 Cihazım Oyunlarda Kasıyor

Note 7 64GB cihazım oyunlarda kasma yapıyor çok ısınmamasına rağmen. MİUİ 12 Beta ve Android 10 yüklü. Oynadığım oyun ise PubG falan değil pes2020 Mobile
Üst Alt