Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaz aldığımda açıktı ve içine kötü amaçlı yazılım yüklenmiş olabilir endişem var biraz paranoyağım bu konuda :) Telefonu sıfırlayıp kafam rahat bir şekilde kullanmak istiyorum.
Ben bu cihazı 2 SIMinde kullanım süresi (4+4) bitene kadar kullanmak istiyorum. İki hattında süresi bittiğinde bootloader-imei işlemlerini yapmak istiyorum. Şu an öğrenmek istediğim 1 hafta bekleme süresi Mi hesabıyla mı alakalı? Şu an cihazımı fabrika ayarlarına döndürürsem bu 1 haftalık...
Hayır atılmadı çünkü bootloader kilidini açtığını ve 1 hafta süreceğini söyledi alırken ancak daha sonra IMEI ile ilgili bir işlem yapacağını söylemedi heralde 4 ay sonra hattın biri uyarı verince gelirsem IMEI değiştirme teklifinde bulunacak . Mi 9T Pro cihaz ve 2 hattada IMEI görünüyor 1 ini...
bana tekrar gelmem ile ilgili bir şey söylemedi sadece 1 hafta güncelleme yapma dedi. telefonun kendi ayarlar menüsünden fabrika ayarlarına döndüğümde bootloader tekrar kilitleniyor mu onu anlayamadım?
dün mi 9t aldım telefoncudan mi hesabı açtı sim kart aktif etme servisi uygulamasını falan çalıştırdı hızlıca 1 hafta güncelleme yapma dedi bootloader kilidi açılacak dedi. bu kilidin açılıp açılmadığını nereden görebilirim? telefona fabrika ayarı atmak istiyorum, atarsam açık bootloader kapanır...