ysahop kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Mi 9T Pro Unlock Hatası

20040 numaralı hatayı alıyorum hesap bilgilerimi girip onay aşamasını bekledikten sonra. Sorun nedir sizce? Teşekkürler.
  2. Y

Yardım mi 9 se bootloader kilidi açılması

Onlar için çözüm var :D Delivery address in Indonesia olması ne ifade ediyor?
  3. Y

Cihaz aldığımda açıktı ve içine kötü amaçlı yazılım yüklenmiş olabilir endişem var biraz paranoyağım bu konuda :) Telefonu sıfırlayıp kafam rahat bir şekilde kullanmak istiyorum.
  4. Y

Ne zaman sıfırlayabilirim peki cihazımı? Dediğim gibi IMEI süreleri bitene kadar bootloader-unlock ihtiyacım yok
  5. Y

Ben bu cihazı 2 SIMinde kullanım süresi (4+4) bitene kadar kullanmak istiyorum. İki hattında süresi bittiğinde bootloader-imei işlemlerini yapmak istiyorum. Şu an öğrenmek istediğim 1 hafta bekleme süresi Mi hesabıyla mı alakalı? Şu an cihazımı fabrika ayarlarına döndürürsem bu 1 haftalık...
  6. Y

Hayır atılmadı çünkü bootloader kilidini açtığını ve 1 hafta süreceğini söyledi alırken ancak daha sonra IMEI ile ilgili bir işlem yapacağını söylemedi heralde 4 ay sonra hattın biri uyarı verince gelirsem IMEI değiştirme teklifinde bulunacak . Mi 9T Pro cihaz ve 2 hattada IMEI görünüyor 1 ini...
  7. Y

bana tekrar gelmem ile ilgili bir şey söylemedi sadece 1 hafta güncelleme yapma dedi. telefonun kendi ayarlar menüsünden fabrika ayarlarına döndüğümde bootloader tekrar kilitleniyor mu onu anlayamadım?
  8. Y

dün mi 9t aldım telefoncudan mi hesabı açtı sim kart aktif etme servisi uygulamasını falan çalıştırdı hızlıca 1 hafta güncelleme yapma dedi bootloader kilidi açılacak dedi. bu kilidin açılıp açılmadığını nereden görebilirim? telefona fabrika ayarı atmak istiyorum, atarsam açık bootloader kapanır...
Üst Alt