yozgr kullanıcısının son içeriği

1. Y

Soru Galeri sorunu

galeriye tıkladığımda ana kısımda sadece kamera ile çektiğim fotoğraf ile videolar bulunuyordu normalde sonrasında dün birden indirilenler, ss, wp resimleri vs. hepsi bu ekrana düşmeye başladı, sadece kamera ile çekilenlerin olmasını istiyorum ayarları bi kurcaladım ama bulamadım bilen varsa...
  2. Y

Çözüldü Telefon kilidini unuttum twrp yüklü değil nasıl sıfırlayabilirim?

e eyvallah hocam teşekkür ederim. bu arada yazdıklarınızdan bende sadece en üstteki vardı onu silince açıldı zaten
  3. Y

hocam pek bilmiyorum da teli usb ile takınca sarj olarak görüyor yinede yükleyebilir miyim twrp ? önceden hata ayıklama falan açmıştım. bu arada twrp yüklemeyi daha önce denemiştim becerememiştim , bi kişiden yapması için rica etmiştim de o da halledememişti . yardımcı olabilecek var mı?
  4. Y

arkadaşlar merhaba dün gece uykulu uykulu şifremi değişmiştim şimdi ne koyduğum aklıma hiç gelmiyor. cihazda bl kilidi açık ama twrp yüklü değil nasıl sıfırlayabilirim ? şimdiden teşekkürler.
  5. Y

Yarışma Ödüllü Baklava Yapma Etkinliği

Teşekkür ederim hocam
  6. Y

Merhaba ,bir süredir foruma uğramıyordum da baklava etkinliğinden ödül kazanıp buluşmaya gelmeyenlerin ödülleri verildi mi acaba ya da verilecek mi ?
  7. Y

Yardım Mi8 SE Twrp yükleyemiyorum

cihazın sürümü 10.3, gerekli driverları yükledim bl kilidi açık telefonun, fastboot modunda cihazı takıyorum yükleme aracını başlattıktan sonra failed veriyor birkaç dakika sonra yardımcı olabilecek var mı ? driverlerin 2side yüklü yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
  8. Y

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

yükleme işlemi uzun sürüyor mu ? 10dkdır sending recovery yazıyor
  9. Y

Admin bey yarışma, yarışma bittikten sonra cekilis yapılsa daha iyi olmaz mıydı ?
  10. Y

Rom Mi 8 SE Eski sürüme dönüş???

Bende niye twrp gitti diyordum... Uygun sürümü nasıl bulucaz ki hocam her güncellemede farklı bir sürüm mu yüklüyoruz
  11. Y

https://event.mi.com/tr/baklava/profile?userId=BBAF8C9D176E7AD39C15652F87545160 Ne olursa :)
  12. Y

https://event.mi.com/tr/baklava/profile?userId=BBAF8C9D176E7AD39C15652F87545160 Varsa bi fıstığınızı alırım :)
  13. Y

Yardım Mi 8 SE Youtube Vanced sorunu

Stabilde kullanıyorum sorun yok bende
  14. Y

Yardım Güncelleme yapınca twrp siliniyor

Hocam bu yorumu görüp magisk yüklemiştim ama yinede twrp gitti sebebi ne olabilir ki acaba? elimde bilgisayar yok twrp ile uğraşmak fazla istemiyorum silinmemesi için ne yapabilirim?
  15. Y

https://event.mi.com/tr/baklava/profile?userId=BBAF8C9D176E7AD39C15652F87545160
Üst Alt