Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba bugün arayüzlerde oluşan anlık kasmayı araştırırken forumda ekran hz overclock olayına denk geldim. sanırım adı dtbo. ve kernel diye bir olay daha varmış. araştırma yaptım fakat gerekli bilgilere ulaşamadım. sanırım Türkiye de yeterli konu yok. Gerekli bilgi ve link verebilecek var mıdır?
Merhabalar başlıkta belirttiğim üzere direkt link rica ediyorum sizlerden. Pek bilgim yok bu konularda. Redmi Note 9 Pro kullanıcısıyım. miui 14 global geldi dün telefona. güncelledim fakat hiçbir değişiklik yok neredeyse telefonda. miui 14 eu ya baktığımda temalar da değişmiş hoşuma gitti.
Merhaba, 2 hattım var ikisini de sorunsuz kullanırken bir anda Türkcell hattımı görmemeye başladı. Sim yerini değiştirdim, tek sim denedim, telefonu yeniden başlattım ama sonuç nafile. ( Türkcell hat başka telefonlarda çalışıyor ). Sim 1 bulunamadı sim 2 varsayılan olarak ayarlandı gibisinden...
Merhaba, Redmi Note 9 Pro Kullanıcısıyım fakat 12.5.4 güncellemesinden sonra güncelleme gelmedi (Note 9 Prolara Miui 13 geldiğine dair konusanlar var). Rom atmayı düşünüyorum ama telefon garanti dışına çıkar mı?