yonz kullanıcısının son içeriği

1. yonz

Yardım Sim Kart Gidip Geliyor

Selamın aleyküm iyi forumlar, şu ana kadar bin bir türlü sorunla uğraşmaktan sıkıldım daha alalı 5 ay anca oldu telefonu, ghost screen olmassa olmazım zaten, güncellemeden sonra yeni sürümün sıkıntıları,sürümünküleri rom ile hallettim, ghost screen görmezden geliyorum,şimdide sim çıktı başıma...
  2. yonz

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bi rozette bana tanımlarsanız sevinirim, kolay gelsin.:) 1572596888 Rozetim varmış sanırım kusuruma bakmayın. :)
  3. yonz

Soru Telefon Rehberiniz Nereye Bağlı?

Her ay yada iki-üç ayda driver ve hard diskime yedekliyorum, Google ile senkronize zaten arada yedeklerken metin belgesi ile açıp yada Google dan üstün körü temizliğimi yapıp son yedeği aktarıyorum cihazıma hem karmaşa olmuyor hemde dünyanın bin bir türlü hali var kenarda dursun 3,4 ayrı yerde...
  4. yonz

Sohbet İyi Forumlar Dilerim.

Tekrar hoşbuldum tüm mesajları alıntılayıp gereksiz metin içeri oluşturmak istemedim Samsung,Xperia gibi cihazlarda elimden geldiğince yardım ederim ve aslında gerçekten iyi huylu bir hobi benim için de ,tuğla olan cihazlar dışında.facepalm~~Idea~~(tuğla dediğim yine işe yarar parçalar farklı...
  5. yonz

Hoşbuldum teşekkürler ,rahat durayım diyordum ama zor sanırım dediğiniz gibi, dayanabildiğim kadar dayanacağım çünkü başlayınca sonu gelmiyor . Hoşbuldum kardeş.
  6. yonz

Hoşbuldum teşekkürler ,deneyeceğim yoksa kendi androidimize tekrar kendimiz hükmedeceğiz. Hoşbuldum teşekkürler. Hoşbuldum kardeş teşekkürler. Hoşbuldum, eyvallah saolasın kardeş.
  7. yonz

Selamın aleyküm,cümlemizin gecesi güzel olması dileği ile foruma giriş yapıyorum.Ben Yunus Emre, 2007-2011 de daha çok küçükken Nokia 6300, Samsung Monte sayesinde java ile başladım yerli,yabancı forumlardaki abilerimin yardımıyla, sonra Xperia Miro ile android e giriş yaptım iyiki onla yapmışım...
Üst Alt