Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Taiwan rom da benzer süreler veriyor. O da debloat gerektiriyor. Farklı olan taiwan romda ilk kurulumda saçmasapan uygulamalar kurmanı istemiyor. İlk kurulumda ana ekranda bulunan Rus uygulamaları yok. Daha temiz geliyor cihaz. debloat sonrası iki rom da aynı. O yüzden globalden globale...
Elite rom denendi. Sözde yapı global ama arayüze yamalanan yapılarda çin kalıntıları var. Tema uygulamasına içe aktar var ama tema mazağalarını değiştirsen de arama yapınca sonuç elde edemiyorsun. Çin'den yamalanmış. Arama ve mesajlaşma stok olduğu için Google yok ama yine de debloat gerektiren...
cihazınız L1 destekliyor mu. İşlemde sorun yok çünkü. Netflix kaldırıp cihazı yeniden başlatın tekrar yükleyin
Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global romda sorun olmaması lazım. Ama komut orda çalışmadıysa eu deneyin. Ben eu rom yüklüyken yapmıştım
Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Agit hocam ellerinize sağlık. Yine güzel bir tema yapmışsınız. Ancak mağazada (Bölge Hindistan) bulamadım. Mağaza bağlantısını da paylaşmanız mümkün müdür
24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi