yolwerin kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Play Store'da uygulama kurulumları takılı kalıyor

Hocam modemde Mac filtreleme vb. bir kısıt olup olmadığını kontrol ettiniz mi Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Y

Yardım Xiaomi 15 YouTube lag sorunu

Debloat yapıp uygulamaları kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Y

Soru Xiaomi 15 Rom Tavsiyesi

Taiwan rom da benzer süreler veriyor. O da debloat gerektiriyor. Farklı olan taiwan romda ilk kurulumda saçmasapan uygulamalar kurmanı istemiyor. İlk kurulumda ana ekranda bulunan Rus uygulamaları yok. Daha temiz geliyor cihaz. debloat sonrası iki rom da aynı. O yüzden globalden globale...
  4. Y

Elite rom denendi. Sözde yapı global ama arayüze yamalanan yapılarda çin kalıntıları var. Tema uygulamasına içe aktar var ama tema mazağalarını değiştirsen de arama yapınca sonuç elde edemiyorsun. Çin'den yamalanmış. Arama ve mesajlaşma stok olduğu için Google yok ama yine de debloat gerektiren...
  5. Y

Denendi ve oluyor Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Y

Yardım Widevine L1 Sorunu

Hocam işlem oldu zaten. Yüklediğiniz romda DRM infoda görünmedi mi Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Y

Bir defa keybox yüklerseniz rom değişikliğinde sorun çıkmaması lazım. Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Y

cihazınız L1 destekliyor mu. İşlemde sorun yok çünkü. Netflix kaldırıp cihazı yeniden başlatın tekrar yükleyin Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Y

Evet. Geçmiş olsun. Widevine sorununu çözdünüz Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Y

Global romda sorun olmaması lazım. Ama komut orda çalışmadıysa eu deneyin. Ben eu rom yüklüyken yapmıştım Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Y

Hangi romu flashladınız Xiaomi 15 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Y

Eu ya da global rom yükleyip denerse sorunu çözer. Zaten bir kere çözüldümü rom değiştirse de L1 zarar görmez artık
  13. Y

Rom Xiaomi 15 Ultra Elite Rom

Hocam mi 15 e nasıl yüklediniz. Twrp çalışmıyor
  14. Y

Tema Jiyan IzzyBRV15 MIUI / HyperOS 1-2 Uyumlu Tema

Sağolun üstad. Ben linki doğrudan mağazaya yapıştırıp indirmiştim 24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Y

Tema Jiyan IzzyBRV15 MIUI / HyperOS 1-2 Uyumlu Tema

Agit hocam ellerinize sağlık. Yine güzel bir tema yapmışsınız. Ancak mağazada (Bölge Hindistan) bulamadım. Mağaza bağlantısını da paylaşmanız mümkün müdür 24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt