Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm hayırlı işler dilerim arkadaşlar ben notlarımı Google hesabıma nasıl yedekleyebşlirim bilen birisi açıklama yaparsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Selamın aleyküm hayırlı günler arkadaşlar benim sorum şu,mi 10 ve poco f2 de çağrıları yaparken mıuı uygulaması kullanıyor yoksa Google kendi uygulamasınımı kullanıyor bu iki telefondan birisini almayı düşünüyorum bu konu benim için önemli yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Selamın aleyküm hayırlı ramazanlar dilerim
Ben daha önce mi 9 kullanıyordum onun işlemcisi ve bl kilidi açıktı ve çağrı kaydı yapıyordu, şimdi mi note 10 pro kullanıyorum bu çağrı kaydetme yok Google ara yüzünü kullandığı için yasal değil bu sebepten dolayı çağrı kaydetme özelliğini açma...
Sorunun ne olduğunu çözemedim android 10 gelmedi mıuı forum Türkiye sayfasından, mıuı 11.1.1.0Q indirdim günceleyici görmüyorum ve kuramıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler