Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar telefonum özellikle tiktok üzerinden canlı yayın açınca ve yüksek oyunlar oynayınca aşırı ısınıyor, telefon aşırı kasmaya başlıyor ve flaş ışığı bile açılmıyor bu sebeple. Benzer sorunu yaşayan var mı? Varsa çözümü ne şekilde buldunuz?
İnternetten yaptığım araştırmada termal...
Merhaba arkadaşlar daha önce note 8 pro kullanıyordum onda da kulaklık sesi az geliyordu ve mtk işlemci olduğu için bir kod girerek kulaklık sesini yükseltmiştim. Bu cihazda ise snapdragon işlemci olduğundan böyle bir kod bulamadım. Kulaklık sesini nasıl yükseltebilirim bunun bir çözümü var mı...
Merhaba arkadaşlar cihaza şu an için imei işlemi yaptırmayı düşünmüyorum da. Diyelim ki üç ay kadar sonra yaptırdım. Direnç işlemi sırasında cihaz sıfırlanıyor mu? Tüm ayarları yeni baştan yapmak ile uğraşmak istemiyorum. Eğer sıfırlama oluyor ise şimdiden direnç değişimi yaptıracağım. Bilen...
Merhaba arkadaşlar 11T Pro cihaz aldım bugün ancak cihaza Endonezya romu kurmak istiyorum. Cihazın Bootloader kilidini açmak için giriş yaptım 168 saat süre verdi. Bu süreyi beklemeden açmanın bir yolu var mı? Şimdi tüm ayarları yapıp bir hafta sonra sırf bu bootloader meselesinden dolayı yine...
Merhaba arkadaşlar. WhatsApp görüntülü konuşma yaparken ya da sesi hoparlöre alıp konuşurken sesim karşı tarafa ya hiç gitmiyor ya da çok az gidiyor. Nedeni ne olabilir. Özellikle WhatsApp görüşmelerinde bu durum çok sinir bozucu olmaya başladı. Aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı?
Bu...
Merhaba arkadaşlar.
Sorunum küçük ama biraz önemli. Telefon sesli ya da sessizdeyken fark etmiyor. Titreşim bir kez tek oluyor ve devamında titreşim olmuyor. Çağrı sırasında sürekli titreşim olması için ne yapmam gerek. Yani telefon çalarken ben açana kadar titreşim ayarını nasıl yapabilirim...
Merhaba arkadaşlar. Miui 11'de çocuk modu olduğundan bahsediliyor ancak ben bulamadım.
Mesela Samsung telefonlarda bildirim panelinden aktif ediliyordu. Samsung storeden Kids Mode indirme yeri vardı. Belirli uygulamalar dışında çocuk hiçbir programa giremiyor ve çıkmak istediğinde de parola...
Merhaba arkadaşlar. Telefon kilit ekranındayken bildirim gelince uygulama ismi ve simgesi görünüyor. Ben sadece yuvarlak şekilde simge görünsün istiyorum. Bunun için tema ayar VS ne yapmam gerek. Yardımınızı bekliyorum.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar Endonezya roma uygun twrp ve root kullanan varsa yardımcı olabilir mi. Lr team twrp yükledim baya uğraştıktan sonra ama bu defa da root yapınca telefon kendini sürekli yeniden başlatıyor. Unroot yapınca normale dönüyor. Kullandığınız ve bu roma uyumlu twrp ve root u...
Merhaba arkadaşlar cihazım brick olmuştu ve yetkili hesap ile kurulumu tekrar yaptık ama cihaz aslen çin rom olduğu için o yüklendi.
Bunda da Türkçe yok. Cihazın boot kilidi de açılmıyor IMEI atıldığı için.
Boot kilidini açmak için ne yapabilirim. Boot kilitli diye hiçbir rom atamıyorum. Aynı...
Merhaba arkadaşlar. Note 8 pro telefonuma ses kayıt özelliği için hindistan rom yükledim ama şimdi de nfc çalışmıyor. Endonezya romda çalıştığı söyleniyor. Bu iki rom arasında ne fark var. Endonezya romun hindistan romuna göre eksik bir özelliği var mı. Bilgi verirseniz sevinirim. İyi forumlar...