Yokusasagi kullanıcısının son içeriği

1. Y

Çözüldü Mi hesabı oturum açma sorunu

Bölge ayarlarından ülkeyi hindistan veya Endonezya olarak seçin. Sonrasında hesaba giriş yapmayı deneyin. Ben öyle çözmüştüm. Mi11t Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Y

Yardım Instagram da ısınma sorunu

Birebir aynı sorunları ben de yaşıyorum. Instagram tiktok uygulamalarinda telefon alev alıyor resmen. Sizde olduğu gibi ben de el fenerini bile açamıyorum. Mi11t Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Y

Yardım Telefon aşırı ısınma ve kasma sorunu

Merhaba arkadaşlar telefonum özellikle tiktok üzerinden canlı yayın açınca ve yüksek oyunlar oynayınca aşırı ısınıyor, telefon aşırı kasmaya başlıyor ve flaş ışığı bile açılmıyor bu sebeple. Benzer sorunu yaşayan var mı? Varsa çözümü ne şekilde buldunuz? İnternetten yaptığım araştırmada termal...
  4. Y

Soru Mi11t pro kulaklık sesini nasıl yükseltiriz?

Merhaba arkadaşlar daha önce note 8 pro kullanıyordum onda da kulaklık sesi az geliyordu ve mtk işlemci olduğu için bir kod girerek kulaklık sesini yükseltmiştim. Bu cihazda ise snapdragon işlemci olduğundan böyle bir kod bulamadım. Kulaklık sesini nasıl yükseltebilirim bunun bir çözümü var mı...
  5. Y

Soru Direnç işlemi sonrasında cihaza format atılıyor mu?

Teşekkürler hocam bilgi için. Burada her konuda yardımcı olmaya çalışan ve bilgi veren nadir kişilerdensiniz. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Y

Soru Direnç işlemi sonrasında cihaza format atılıyor mu?

Merhaba arkadaşlar cihaza şu an için imei işlemi yaptırmayı düşünmüyorum da. Diyelim ki üç ay kadar sonra yaptırdım. Direnç işlemi sırasında cihaz sıfırlanıyor mu? Tüm ayarları yeni baştan yapmak ile uğraşmak istemiyorum. Eğer sıfırlama oluyor ise şimdiden direnç değişimi yaptıracağım. Bilen...
  7. Y

Soru 11T pro Bootloader süresini beklemeden açılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar 11T Pro cihaz aldım bugün ancak cihaza Endonezya romu kurmak istiyorum. Cihazın Bootloader kilidini açmak için giriş yaptım 168 saat süre verdi. Bu süreyi beklemeden açmanın bir yolu var mı? Şimdi tüm ayarları yapıp bir hafta sonra sırf bu bootloader meselesinden dolayı yine...
  8. Y

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba hocam size özelden de yazdım da sanırım görmediniz. Mi12t ile ilgili bir gelişme var mı. Ana kart çift katmanlı olduğu için imei repair gelmez deniliyor. Ona göre telefonu alıp almama konusunda karar vereceğim de. Şimdiden bilgi için teşekkürler. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk...
  9. Y

Yardım Hoparlöre alınca ses gitmeme sorunu

Mesajı yazdıktan sonra çözdüm. Meğerse hoparlöre alınca alttaki mikrofon değil üstteki mikrofon kullanılıyormus kamera üstündeki. Baya kirlenmişti iğne ile temizledim sorun kalmadı. Siz de deneyin umarım çözülür. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Y

Yardım Hoparlöre alınca ses gitmeme sorunu

Merhaba arkadaşlar. WhatsApp görüntülü konuşma yaparken ya da sesi hoparlöre alıp konuşurken sesim karşı tarafa ya hiç gitmiyor ya da çok az gidiyor. Nedeni ne olabilir. Özellikle WhatsApp görüşmelerinde bu durum çok sinir bozucu olmaya başladı. Aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı? Bu...
  11. Y

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı V12.5.2.0.RGGIDXM İndirme Bağlantıları [Android 11]

Güncellemeyi dün akşam yaptım. Bariz şekilde telefon daha akıcı ve seri çalışmaya başladı. İlk defa bir güncellemeden memnun kaldım. Bu arada imei silinme gibi bir olay da olmadı güncelleme sonrası. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Y

Rehber Bluetooth Açıkken WIFI Hızının Düşmesi Sorunu (Çözüm-Root Gerekir)

Aynı şekilde bende de düzeldi. Çok iyi oldu. Teşekkürler :) Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Y

Rom Yüz Tanıma Kilidi Olan Custom Rom Önerir Misiniz? (Note8 Pro)

Apple kapalı sistem hocam. O yüzden stabilize sorunu yoktur. Aynı şekilde Android de kapalı sisteme geçse dışarıdan müdahale yapma imkanı vermese Apple gibi olur diye düşünüyorum. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Y

Soru Çin cihazı sıfırlamadan root

Çin cihazlar için dediğiniz geçerli değil. Çin cihazlarda bootloader açık olsa bile şifreleme diye bir kısım var onun açılması için twrp üzerinden işlem yapmak gerekiyor. Bu işlem sonunda ise telefon sıfırlanıyor. Ben de format atmadan root atmanın yolunu arıyorum ama bulamadım halen. Redmi...
  15. Y

Yardım Telefon bir defa tek titriyor

Buradan yaptım hocam ama olmuyor maalesef ayarlarda seçenek yok Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt