Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonda miui 11 eu beta var miui 12 eu stabil romunu kurmak istiyorum 12.5.1.0 sanırım son çıkan imei gitmeden veya telefon brick vs olmadan nasıl kurabilirim hangi twrp veya hangi yöntem ile sorunsuz kurmam gerekiyor? Teşekkür ederim
Merhabalar imeiden anlayan varsa mi9se için telefona geçen yıl imei attık çift sim olarak birinci sim kapandı ikinci aktif. Birinci sime tekrar imei atmak istiyorum ikinci imei duracak. Mümkün mü? Kısaca nelere dikkat etmem gerekiyor
Sürekli kırılmaz camla kullandığım halde kırılmaz camı çıkardım ve içine toz kaçmış çekimlerde sorun görmedim ama nasıl olmuş olabilir. Ön kamera bu arada..
Ben ram işinden hiç anlamıyorum 2 slot ram yeri var laptopta Acer nitro 515-43 serisi cihaz ryzen5li. Bu detaylara göre ne almam gerekir sizce FP olarak ne önerirsiniz?
Yeni gelen animasyonlardan dalga olanı çok güzel şarj takınca suyun yukarı doğru dolma olayını ekran koruyucu yapamaz mıyız? Tersi yönde azalsa vs şarj bittikçe
Tablet almak istiyorum ama yakın zamanda indirim günleri vs bir şey var mıdır acaba sitelerde? 6 ay sonraki kara cumayı beklemek çok mantıklı olur mu bilmiyorum ama..
Dizi film izlemek ve bazende oyun oynamak için tablet almak istiyorum. Bütçem geniş değil 2000 civarı en fazla arıyorum. iPad 7. Nesil var uyguna ikinci el bulamıyorum başka öneri var mıdır acaba