ynsylcn kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Google arama çıkmıyor !

Ben mi tarayıcıyı kaldırdım ve google geri geldi :)
  2. Y

Rom [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta - v11.0.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Herkese merhaba. Mİ 9T İhtalatçı garantili Global kararlı sürüm telefonuma birkaç gün önce Miui 11 güncellemesi geldi ve yaptım. Ancak Miui 11 EU rom olan kişilerde olan bazı özellikler benim telefonumda yok. Çift tıklama ile ekranı kapama, quick arama vs. Bu gibi şeyler Global sürüme ek bir...
  3. Y

İpucu Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler

Herkese merhaba. Mİ 9T İhtalatçı garantili Global kararlı sürüm telefonuma birkaç gün önce Miui 11 güncellemesi geldi ve yaptım. Ancak Miui 11 EU rom olan kişilerde olan bazı özellikler benim telefonumda yok. Çift tıklama ile ekranı kapama, quick arama vs. Bu gibi şeyler Global sürüme ek bir...
  4. Y

Çözüldü Telefon Tavsiyesi

Evet arkadaşlar Mi 9T ithalaçtı garantili telefonum bugün geldi. Telefon gerçekten her anlamda çok iyi. Yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.
  5. Y

Ana Başlık K20 & MI 9T Genel bilgiler & Teknik özellikler

İllegal yolla kayıt ettirmek demek oluyor. Şimdi devlet klon imei olan telefonlar kapatılacak ve bir kereye mahsus 250 TL ye açılacak diyor ancak inanın kimse net bir cevap veremiyor. Benim tahminimce bir kereye mahsus belli bir ücret karşılığı telefonları kayıt altına alacak. Sonuçta böyle...
  6. Y

2970 TL ye aldım hepsiburada dan, Şimdi 64 GB imei malum işlemle yapılmış tel 2.100 TL, imeil atılmış telefonlar kapatılacak diyorlar ama 250 TL ye kayıt edilebilecek diyorlar, oldu mu sana 2350 TL. Arada ki fark 620 TL. Ben biraz pinpirikli olduğumdan ve root vs işlemlerinden hiç...
  7. Y

Herkese merhaba. 64 GB siyah bugün sipariş vererek aranıza katıldım. Hepsiburada dan ithalat garantili aldım. Normalde imei atılmış alacaktım ama arada 600 tl fark olacağından dolayı ve Netflix HD vs. muhabbetlerinden sonra ithalat garantili aldım. Sizlere sormak istediğim, ilk başta neleri...
  8. Y

Fiyat gerçekten çok çok iyi. Tek korkum imei atılmış telefonlar ile ilgili yeni yasa çıkarsa ve imei atılmış telefonlar kapatılırsa o zaman elde kalacak tel :) Ancak şöyle bir şey okudum. 250 tl karşılığı tek seferlik kayıt ettirilebilecek diye. Eğer bu 250 tl konusu kesin ise hemen alacağım...
  9. Y

Uyarı için teşekkürler. Gerekli başlık düzeltildi. 1564815024 Teşekkür ederim. Batarya benim için 2. hatta 3. planda. Kullanıcıların, bunun bataryası çok kötü dediği telefonlar, bana gayet yeterli geliyordu :)
  10. Y

Herkese merhaba. Bu zamana kadar hep Apple, Samsung ve Huawei telefonlar kullandım, artık Xiaomi kullanmak istiyorum. Öncelik benim için ön ve arka kamera performansı, sonra da günlük işler ( Instagram, Facebook, Whastapp ) 2-3 sene sıkıntısız kullanmak istiyorum ( Bazı xiaomi modellerinde...
Üst Alt