YnsEmreAkT kullanıcısının son içeriği

1. YnsEmreAkT

Yardım Redmi k30 Format

Redmi k30 telefonumda twrp kurulu değil kendi sisteminden fotmat atsak sıkıntı olur mu?
  2. YnsEmreAkT

Çözüldü Kilit açamıyorum

Note 8 pro cihazıma kilit açacağım bu çıkıyor ve işlem yapamıyorum bunu nasıl kilit açma Bölümüne alacağım
  3. YnsEmreAkT

Yardım Bl kilidi note 8 pro

Note 8 pro cihazımda kitit açacam 888 saat verdi bunu telefonun hattını değiştirmeden başka mi hesabını telefona girsem yeni süre alabilir miyim
  4. YnsEmreAkT

Rom Mi 10 LİTE zoom Rom tavsiye

Arkadaşlar yeni aldığım mi 10 LİTE zoom için rom tavsiyeniz varmidir biraz şarjı hızlı gidiyor gibi eu stabil rom kurulu şuan
  5. YnsEmreAkT

Oyun Game turbo ses değiştirici

Arkadaşlar mi9tde game turbo ses değiştirici yok kullanan varmı hangi romda var bu özellik?
  6. YnsEmreAkT

GAME TURBO SES DEĞİŞTİRİCİ

Game turbo ses değiştirici mi9T de yok arkadaşlar nasıl yüklerim 1613500433 MIUI 12 global rus sürümü kullanıyorum
  7. YnsEmreAkT

Yardım Google fotoğraflar SS sorunu

Google fotoğraflar SS leri sanki kameradan çekmişim gibi yedekliyor bunun çözümü yokmu durmadan ss kaydediyor Mi9T telefon
  8. YnsEmreAkT

Çözüldü Driver

Arkadaşlar Sabah twrp kurdum cihazlara sonra uzaktan bağlantı bir arkadaş IMEI attı farklı driver kurdu birşeyler falan yaptı sonuç şuan PC hiçbir telefonu görmüyor nasıl yapılır kafayı yiyecem hangi driver kurcam bilen biri lütfen yardım etsin 1602164940
  9. YnsEmreAkT

Çözüldü Mi flash mismatching image hatası

Mi flash ta resimdeki hatayı alıyorum bir sürü mi flash kurdum hep ayni hata geçen hafta mi 9T atmıştım hata yoktu bu hafta k30 a bir türlü atamadım
  10. YnsEmreAkT

Yardım Note 9 pro şarj

Yurtdışı 64 GB Note 9 pro aldım orijinal mı şarj aleti maksimum 22,5 volt destekleyen adaptör çıktı adaptör telefonu hızlı şarj ediyor charge turbo efekti geliyor telefonu açınca da seri şarj ediliyor yazısı altta yazıyor çok hızlı şarj oluyor Note 9 pro 30 voltta hızlı şarj etmiyor mu evimde...
  11. YnsEmreAkT

Yardım Mi 9T Takılma Kasma Sorunu

Mi 9T arayüzde biraz takılma var revos rom vardı takılma yoktu sonradan takılma başladı reset attım yine takılma var en son mi flash dan sıfırdan rom attım yine aynı gibi özellikle pubgde sanki pil tasarrufunda oynuyor gibi takilma var acaba rom attığım pc de virüs varda o mu etkiliyor telefonu...
  12. YnsEmreAkT

Rom K30 Poco X2

K30 için stabil şarj iyi giden hangi rom var ? Telefonu yeni aldim 1599232492 Global poco x2 rom var bunda dursunmu yada
  13. YnsEmreAkT

Çözüldü Mi note 10 pc görmüyor

Mi note 10 a hafızasına rom atacam pc görmüyor 9T yi görüyor Note 10 u görmüyor driverlar kurulu değil desem mi 9t yi nasıl görüyor kullandığım telefon boşa çıktı aydinlatacak biri varmı? ACiL 1597353382 1597353520
  14. YnsEmreAkT

Yardım Cc9 pro yazısı

Miromm kurdum telefona kamera filigranı ve telefon cc9 pro gözüküyor mi 9T de k20 yazılarını mi 9T çeviren zip vardı twrp kuruyordum bundada cc9 pro yazısını mi niye 10 yapabileceğim zip varmı?
  15. YnsEmreAkT

Yardım Redmi S2 kapandı açılmıyor

Redmi S2 güncelleme yaparken yarıda kapandı açılmıyor fasboot recorvy ekranına girmiyor tepki vermiyor kvk garantili cihazdi Garanti bitti ne yapmalıyım bilgisi olanlar veya başına gelenler yazarsa sevinirim
Üst Alt