Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Sabah twrp kurdum cihazlara sonra uzaktan bağlantı bir arkadaş IMEI attı farklı driver kurdu birşeyler falan yaptı sonuç şuan PC hiçbir telefonu görmüyor nasıl yapılır kafayı yiyecem hangi driver kurcam bilen biri lütfen yardım etsin
1602164940
Yurtdışı 64 GB Note 9 pro aldım orijinal mı şarj aleti maksimum 22,5 volt destekleyen adaptör çıktı adaptör telefonu hızlı şarj ediyor charge turbo efekti geliyor telefonu açınca da seri şarj ediliyor yazısı altta yazıyor çok hızlı şarj oluyor Note 9 pro 30 voltta hızlı şarj etmiyor mu evimde...
Mi 9T arayüzde biraz takılma var revos rom vardı takılma yoktu sonradan takılma başladı reset attım yine takılma var en son mi flash dan sıfırdan rom attım yine aynı gibi özellikle pubgde sanki pil tasarrufunda oynuyor gibi takilma var acaba rom attığım pc de virüs varda o mu etkiliyor telefonu...
Mi note 10 a hafızasına rom atacam pc görmüyor 9T yi görüyor Note 10 u görmüyor driverlar kurulu değil desem mi 9t yi nasıl görüyor kullandığım telefon boşa çıktı aydinlatacak biri varmı? ACiL
1597353382
1597353520
Miromm kurdum telefona kamera filigranı ve telefon cc9 pro gözüküyor mi 9T de k20 yazılarını mi 9T çeviren zip vardı twrp kuruyordum bundada cc9 pro yazısını mi niye 10 yapabileceğim zip varmı?
Redmi S2 güncelleme yaparken yarıda kapandı açılmıyor fasboot recorvy ekranına girmiyor tepki vermiyor kvk garantili cihazdi Garanti bitti ne yapmalıyım bilgisi olanlar veya başına gelenler yazarsa sevinirim