ylnzcl kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Şarj hızlı gidiyor

Hocam benim kullandığım rom hangi rom oluyor,çok fikir sahibi değilim bu konuda da,cihazı Türkiye garantili almıştım
  2. Y

Hocam indirdim dediğiniz programı.12 dakika ekran süresinde yüzde 3 şarjım gitti 1725858131 Ve pil sağlığı %99 olarak görünüyor
  3. Y

Merhabalar resmi note 13 proyu bir hafta önce aldım ama cihazın şarjı çok hızlı gidiyor.İlk günlerde çok iyi giderken 3-4 gündür çok hızlı gitmeye başladı 4 saatlik kullanımda yüzde 55 civarı şarj gidiyor.Oyun oynamıyorum sadece Whatsapp,sosyal medyada geziniyorum.Batarya birkaç haftaya toparlar...
  4. Y

Yardım Şarj dolumunda sıkıntı

Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür telefonum kesik kesik şarj oluyor, 5 6 saniyede bir ışığı yanıyor. Sorun nedir acaba?
  5. Y

Yardım Eski klavyeyi geri getirme

İyi akşamlar arkadaşlar cihaz red mi note 9s hard reset attım eski orijinal klavyem gitti ve gboard klavyeyi kaldıramıyorum eski klavyemi nasıl geri getirebilirim ve gboardı nasıl kaldırırım?
  6. Y

Yardım Şarj sorunu hard resetle çözülür mü

İyi günler arkadaşlar telefonun şarjı çok gidiyor hard reset atsam rahatlar mı biraz cihaz 1 senelik Mayıs ayında olacak
  7. Y

Yardım Pil çok gidiyor

Hocam telefonu elime doğru düzgün bile almadığım halde böyle
  8. Y

Yardım Pil çok gidiyor

Yok açık değil konumu sadece harita kullanırken açıyorum
  9. Y

Yardım Pil çok gidiyor

Hayırlı akşamlar herkese.Önceden hard reset attım bu sorunu çözmek için ama nafile hala şarjım çok gidiyor daha ne yapabilirim
  10. Y

Yardım Pil tüketimi çok fazla

Net değil hocam ne kadar gitmiş
  11. Y

Tamamdır hocam teşekkürler
  12. Y

Hiç açmadığım halde bu kadar tüketmiş hocam
  13. Y

Arkadaşlar hard reset attığım halde kötü daha ne yapabilirim bunun için?
  14. Y

Yardım Şarj tüketimi pek düzelmedi

Şimdi taktım hocam yüzde 30 larda günde bir defa takıyorum
Üst Alt