Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar arkadaşlar cihaz red mi note 9s hard reset attım eski orijinal klavyem gitti ve gboard klavyeyi kaldıramıyorum eski klavyemi nasıl geri getirebilirim ve gboardı nasıl kaldırırım?
20 dakika kadar Netflix 1.5 saate yakın YouTube ve 1 saate yakın mi müzik kullandım ekran süresi normal mi sizce hard reset çektim telefona birkaç gün önce
Telefonla doğru düzgün oynadığım halde neredeyse şarjım yarıya inmiş.40 dakika YouTube ve 40 dakika YouTube music uygulaması ve 40 dakika kadar Duolingo uygulamasını kullandım.Sosyal medyada ise 10 15 kadar durdum.Sorun ne olabilir cihaz 4 5 aylık daha.
Redmi note 9s cihazımdan mi müziğe girip YouTube üzerinden müzik açıyorum 5 10 dakika içerisinde kapanıyor ekranda olan yuvarlak simge de gidiyor uygulamaya dair herhangi bir kısıt yok.
Mi müzik uygulamasına giriyorum YouTube'dan bir müzik açıyorum sonra işlerimle ilgileniyorum lakin 5 10 dakika içerisinde müzik duruyor ve anasayfaya dönüyor herhangi bir kısıtlama yok ayarlarında.
Xiaomi redmi note 9s cihazımdan Mi müzik açıyorum ve YouTube'dan müzik dinliyorum alta alarak 5 10 dakika içerisinde müzik tamamen kapanıyor.Ekstra olarak Twitter, Instagram gibi sitelerden bildirim geliyor ama titreşim olarak ses gelmiyor.