ylnzcl kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Şarj dolumunda sıkıntı

Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür telefonum kesik kesik şarj oluyor, 5 6 saniyede bir ışığı yanıyor. Sorun nedir acaba?
  2. Y

Yardım Eski klavyeyi geri getirme

İyi akşamlar arkadaşlar cihaz red mi note 9s hard reset attım eski orijinal klavyem gitti ve gboard klavyeyi kaldıramıyorum eski klavyemi nasıl geri getirebilirim ve gboardı nasıl kaldırırım?
  3. Y

Yardım Şarj sorunu hard resetle çözülür mü

İyi günler arkadaşlar telefonun şarjı çok gidiyor hard reset atsam rahatlar mı biraz cihaz 1 senelik Mayıs ayında olacak
  4. Y

Yardım Pil çok gidiyor

Hayırlı akşamlar herkese.Önceden hard reset attım bu sorunu çözmek için ama nafile hala şarjım çok gidiyor daha ne yapabilirim
  5. Y

Yardım Pil tüketimi çok fazla

Arkadaşlar hard reset attığım halde kötü daha ne yapabilirim bunun için?
  6. Y

Yardım Şarj tüketimi pek düzelmedi

Hard reset attığım halde şarj tüketiminde pek değişiklik olmadı hâlâ hızlı gidiyor şarjım sorunu nedir bunun?
  7. Y

Yardım Normal mi bu tüketim

20 dakika kadar Netflix 1.5 saate yakın YouTube ve 1 saate yakın mi müzik kullandım ekran süresi normal mi sizce hard reset çektim telefona birkaç gün önce
  8. Y

Yardım Pil tüketimi çok fazla

Arkadaşlar doğru düzgün telefonla oynamadığım halde çok şarj tüketimi var.Nedeni nedir ve eski randımanı nasıl alabilirim?
  9. Y

Yardım Çok şarj gidiyor

Telefonla doğru düzgün oynadığım halde neredeyse şarjım yarıya inmiş.40 dakika YouTube ve 40 dakika YouTube music uygulaması ve 40 dakika kadar Duolingo uygulamasını kullandım.Sosyal medyada ise 10 15 kadar durdum.Sorun ne olabilir cihaz 4 5 aylık daha.
  10. Y

Yardım Şarj tüketimi normal mi ?

Şarj tüketimi biraz fazla değil mi?
  11. Y

Yardım Mi müzik kapanıyor

Redmi note 9s cihazımdan mi müziğe girip YouTube üzerinden müzik açıyorum 5 10 dakika içerisinde kapanıyor ekranda olan yuvarlak simge de gidiyor uygulamaya dair herhangi bir kısıt yok.
  12. Y

Yardım Mi müzik durma sorunu

Mi müzik uygulamasına giriyorum YouTube'dan bir müzik açıyorum sonra işlerimle ilgileniyorum lakin 5 10 dakika içerisinde müzik duruyor ve anasayfaya dönüyor herhangi bir kısıtlama yok ayarlarında.
  13. Y

Yardım Bildirim sesi gelmiyor

Xioami red mi note 9s cihazımda İnstagram,Twitter gibi uygulamalardan bildirim sesi gelmiyor ayarlarım tam
  14. Y

Yardım Bildirim sorunu

İyi günler herkese Xiaomi redmi note 9s cihazımda İnstagram ve Twitter'dan bildirim geldiğinde bildirim sesi gelmiyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
  15. Y

Yardım Xiaomi Müzik ve bildirim sorunu

Xiaomi redmi note 9s cihazımdan Mi müzik açıyorum ve YouTube'dan müzik dinliyorum alta alarak 5 10 dakika içerisinde müzik tamamen kapanıyor.Ekstra olarak Twitter, Instagram gibi sitelerden bildirim geliyor ama titreşim olarak ses gelmiyor.
Üst Alt