Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nasıl yok hocam Ben bootlaloaderı açtım rus romu yükledim geri kapadım hatta BL kilidi açılıyor 14 Ultrada
1735073303
Kral tayvan romda kullandım uzun süre, rus romu da kullandım eu romda kullandım bence en stabili rus romu. Eğer kurabiliyosan rus romu kurmalısın. Zaten tayvan romda kamera...
Herkese merhabalar
Arka ekranı sürekli aktif tutmanın bir yolu var mı? Cihazım rootlu varsa muhtemelen rootla yapılabilir diye düşünüyorum bilen var mıdır?
Öncelikle konuyu buraya açtığım için kusura bakmayım eski cihazım note8 pro olduğu için açtım. Xioami mi 11 cihazda endonezya resmi rom yüklenebilir mi ve yüklenirse Mİ mesaj ve Mİ telefon uygulaması gelir mi?
Bende de bu sorun olmustu güvenlik uygulamasindan temizleyiciyle önbellek vs temizledim sonra telefonu yeniden baslattigimda ikinci albüm gitmişti. (Bu arada bi fotografi sildigimde diger kopya albumdende siliniyodu bende)
Evet aynı sorun note 9 telefonda var aramalar kısmında yeni kontrol merkezini kullan seçeneği çıkıyor ancak tıkladığında menüde o seçenek yok 12.06 globalde
Arkadaşlar miui 12 de mi oldu yoksa daha önce farketmedim mi bilmiyorum ama karanlık modda gri renkli ekranlarda ekranda parlama oluyor hızlıca gri renk koyulaşıp açılıyor var mı bi çözümü?