yksll002 kullanıcısının son içeriği

1. yksll002

Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

Nasıl yok hocam Ben bootlaloaderı açtım rus romu yükledim geri kapadım hatta BL kilidi açılıyor 14 Ultrada 1735073303 Kral tayvan romda kullandım uzun süre, rus romu da kullandım eu romda kullandım bence en stabili rus romu. Eğer kurabiliyosan rus romu kurmalısın. Zaten tayvan romda kamera...
  2. yksll002

Yardım Google Haritalar Pusula Doğruluğu Düşük

Ben de miui 14 kullanıyorum pusula uygulamasında kalibre oluyor ancak google haritalardaki sorun birebir aynı kalibre olmuyor çözüm bulabilen var mı
  3. yksll002

Soru Sürekli açık arka ekran

Herkese merhabalar Arka ekranı sürekli aktif tutmanın bir yolu var mı? Cihazım rootlu varsa muhtemelen rootla yapılabilir diye düşünüyorum bilen var mıdır?
  4. yksll002

Soru Mİ mesaj ve Mİ dialer

Teşekkür ederim Teşekkür ederim
  5. yksll002

Soru Mİ mesaj ve Mİ dialer

Öncelikle konuyu buraya açtığım için kusura bakmayım eski cihazım note8 pro olduğu için açtım. Xioami mi 11 cihazda endonezya resmi rom yüklenebilir mi ve yüklenirse Mİ mesaj ve Mİ telefon uygulaması gelir mi?
  6. yksll002

Yardım Fotoğrafları çift kaydetme sorunu

Bende de bu sorun olmustu güvenlik uygulamasindan temizleyiciyle önbellek vs temizledim sonra telefonu yeniden baslattigimda ikinci albüm gitmişti. (Bu arada bi fotografi sildigimde diger kopya albumdende siliniyodu bende)
  7. yksll002

Yardım Xiaomi note 8 pro telefonumda evdeki diğer cihazlarda dahil olmak üzere benim telefonum da bağlanıyor lakin internet bağlantısı yok hatası alıyorum

Reklam engelleyicisinden olabilir. Ben özel dns kullanırken (dns.adguard.com) internet olmasına rağmen nete bağlanılamıyor hatası veriyordu
  8. yksll002

Çözüldü Kontrol paneli eskiye döndü.

Evet aynı sorun note 9 telefonda var aramalar kısmında yeni kontrol merkezini kullan seçeneği çıkıyor ancak tıkladığında menüde o seçenek yok 12.06 globalde
  9. yksll002

Rom Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.6.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı

Eğer wifi açıkken yüzde yüz olursa pil 39 saat kaldı yazar wifiyi kapatırsan 45 saat kaldı yazıyor yani en azından bende o şekilde
  10. yksll002

Rom Redmi Note 8 Pro Endonezya Kararlı V12.0.3.0.QGGIDXM İndirme Bağlantısı

Fastboot dosyasını manuel olarak .tgz uzantılı yapıp xiaomitool ile yükleyebilirsin bizzat aynı şekilde yapıp yükledim sorunsuz
  11. yksll002

Yardım Note 8 pro ekran dalgalanması/titremesi

Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız ve yardımlarınız için handshake~~
  12. yksll002

Yok hocam ama otomatik kontrast ayarını kapatınca büyük ölçüde düzeldi. Sadece bikaç menüde aynı şeyi yapıyor muhtemelen yazılımsal
  13. yksll002

Hocam çok sağol o zaman bu sorun donanımsal değil dimi yazılımsal olsa gerek sende de var mıydı bu sorun?
  14. yksll002

Arkadaşlar miui 12 de mi oldu yoksa daha önce farketmedim mi bilmiyorum ama karanlık modda gri renkli ekranlarda ekranda parlama oluyor hızlıca gri renk koyulaşıp açılıyor var mı bi çözümü?
Üst Alt