Ykpbzn34 kullanıcısının son içeriği

1. Ykpbzn34

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

resmi note 8 icin abhix rog rom varmi acaba android 10
  2. Ykpbzn34

MIUI 12.5 Mi 10 Pro (Cmi) - Global Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.2.0.RJAMIXM İndirme Bağlantıları

mi 10 pro ya global rom yuklemistim kusiyen ucmustu tek simliymis sebeke gidiyo bu global romu cift hatlimi ? eudan sıkıldım bi ton hata var her stabilde sorun var mi10pro icin guzel bi rom bilen varmi?
  3. Ykpbzn34

Yardım Xiaomi mi 11 Android 11 Dosya erişimi

kardesim benim tel mi 10 pro
  4. Ykpbzn34

mutlaka deniyecegim tesekkur ederim 1631522358 110 fps yi nasıl aliyorsun mi 11 arkadasn teli bende mi10 pro var sorunsuz kullana biliyorum herseyi 90 fps secenegim var seçiyorum fakat oyundayken 60 fps ustne cikmiyor oyun romlami alakali anlamadim ama siz nasıl yaptiniz ?
  5. Ykpbzn34

Yardım Xiaomi mi 11 Pubg mobile. Config nasil yaparim ?

mt manager ile erişim izni verdikten sonra ordandan erişim saglaniyor ama isin ilginc kismi bende mi10 var ben erisiyorum istedigmi yapabiliyorum android 11 arkadaş tada mi 11 var oda andoid11 onda tencent erisim izni vermiyo bende veriyo bu ne alaka onu anlamadim
  6. Ykpbzn34

root ile erişe biliyormuyuz ? eriştik diyelim oyun aciyormu? ben manuel data sini obb sini attim pubg nin oyuna baslarken hata veriyor root ile oyle bir imkan arsa bilmek isterim
  7. Ykpbzn34

Yardım Xiaomi mi 11 Pubg mobile. Config nasil yaparim ?

gercekten mi 11 de boyle bir sorun yaşanmasi cok sacma bende aradim okdr cozum bulamadim
  8. Ykpbzn34

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro 5G / Mi 10i / Mi10T Lite - Global Kararlı Rom V12.0.2.0.RJSMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

eu rom kurdum stabil play hizmetleri yok diyor bunedir ya tekrar kurtarma global romu kursak duzelirmi arkadaslar
  9. Ykpbzn34

Çözüldü Üstadlar Mi 10 Pro

hocam simdi beta eu en son romu attim imeiller gozukuyor fakat servis yok simdide cihaz acildi sebeke sorununu nasil cozeriz
  10. Ykpbzn34

aynen o sekilde duzelttim yedi fakat gene ayni sorun yasandi gene yeniden baslatti valla sogudum resmen duvara vurup parcalayasim geldi ya :(( ne yaptiysak olmadi bin pisman oldum global rom attigma :((
  11. Ykpbzn34

evet suan indiriyorum tgz indiriyorum suan 1614684494 hocam romu indirdim cihaz gormedi fasboot hindistan sizin attigniz link nerede acaba ?
  12. Ykpbzn34

attim hocam tek sim goruyor cihaz aciliyo sorunsuz sonra recovery eu rom atıyorum tekrar bu hatayi veriyor eu romda sim kart gormuyo o hatadan dolayi sanirm ilerlemiyo hangi fasboot romu oneriyorsunuz onu birde deniyim suan hindistan versiyonu bir global rom indiriyorum
  13. Ykpbzn34

sim karti gormesi için ne yapabilrim hocam ??
  14. Ykpbzn34

1614682631 evet hocam format data yaptim recovryde baslatip pc ye bagladim romu attim cihaza conla flash yaptm sorunsuz yuklendi ama cihaz acilinca sim karti gormuyor bu hatayi veriyor herhangi bir secenege tiklayinca 2 sinide denedm sonraki asamyaa gecerken twrp atiyor
  15. Ykpbzn34

hocam cihaza romu cakiyorum kendini twrpye atiyor bununsebebi ne olabilir ? tam wifi acip mi cloud giricem hop kapaniyo twrp gidiyo bunu bir turlu cozemedim
Üst Alt