Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi 10 pro ya global rom yuklemistim kusiyen ucmustu tek simliymis sebeke gidiyo bu global romu cift hatlimi ? eudan sıkıldım bi ton hata var her stabilde sorun var mi10pro icin guzel bi rom bilen varmi?
mutlaka deniyecegim tesekkur ederim
1631522358
110 fps yi nasıl aliyorsun mi 11 arkadasn teli bende mi10 pro var sorunsuz kullana biliyorum herseyi 90 fps secenegim var seçiyorum fakat oyundayken 60 fps ustne cikmiyor oyun romlami alakali anlamadim ama siz nasıl yaptiniz ?
mt manager ile erişim izni verdikten sonra ordandan erişim saglaniyor ama isin ilginc kismi bende mi10 var ben erisiyorum istedigmi yapabiliyorum android 11 arkadaş tada mi 11 var oda andoid11 onda tencent erisim izni vermiyo bende veriyo bu ne alaka onu anlamadim
root ile erişe biliyormuyuz ? eriştik diyelim oyun aciyormu? ben manuel data sini obb sini attim pubg nin oyuna baslarken hata veriyor root ile oyle bir imkan arsa bilmek isterim
aynen o sekilde duzelttim yedi fakat gene ayni sorun yasandi gene yeniden baslatti valla sogudum resmen duvara vurup parcalayasim geldi ya :(( ne yaptiysak olmadi bin pisman oldum global rom attigma :((
attim hocam tek sim goruyor cihaz aciliyo sorunsuz sonra recovery eu rom atıyorum tekrar bu hatayi veriyor eu romda sim kart gormuyo o hatadan dolayi sanirm ilerlemiyo hangi fasboot romu oneriyorsunuz onu birde deniyim suan hindistan versiyonu bir global rom indiriyorum
1614682631
evet hocam format data yaptim recovryde baslatip pc ye bagladim romu attim cihaza conla flash yaptm sorunsuz yuklendi ama cihaz acilinca sim karti gormuyor bu hatayi veriyor herhangi bir secenege tiklayinca 2 sinide denedm sonraki asamyaa gecerken twrp atiyor
hocam cihaza romu cakiyorum kendini twrpye atiyor bununsebebi ne olabilir ? tam wifi acip mi cloud giricem hop kapaniyo twrp gidiyo bunu bir turlu cozemedim