ykaptan41 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Çözüldü İnstagram kamera sorunu

arkadaşlar aynı sorun bende de vardı ben mevcut uygulamanın tüm verileriniz temizleyerek kaldırıp eski sürümü kurdum Instagram 117.0.0.28.123 apk sorun düzeldi mevcut uygulamayı kaldırmadan redmi note 7 için ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-instagram-verileri temizle-tüm verileri temizle...
  2. Y

Sohbet İzmit Kocaeli

Yahya kaptan selamlar
  3. Y

Yardım İnstagramda görüntülü aramada kamera açılmıyor

İnstagram güncelleyince bu sorun Redmi note 7 de oldu eski sürümü yükledim sorun çözüldü
  4. Y

MIUI 11 Redmi Note 7 güncelleme yapamıyorum

MIUI 11 yazan yere 10 sefer tıkla seçenek çıkar
  5. Y

Yardım Xionmi Redmi note 8 instagram Sorunu

arkadaşlar aynı sorun bende de vardı ben mevcut uygulamanın tüm verileriniz temizleyerek kaldırıp eski sürümü kurdum Instagram 117.0.0.28.123 apk sorun düzeldi mevcut uygulamayı kaldırmadan redmi note 7 için ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-instagram-verileri temizle-tüm verileri temizle...
  6. Y

Çözüldü İnstagram kamera sorunu

redmi note 7 aynı sorun bende de başladı 1573264144 arkadaşlar aynı sorun bende de vardı ben mevcut uygulamanın tüm verileriniz temizleyerek kaldırıp eski sürümü kurdum Instagram 117.0.0.28.123 apk sorun düzeldi mevcut uygulamayı kaldırmadan redmi note 7 için ayarlar-uygulamalar-uygulamaları...
  7. Y

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

selamlar ben yükledim geldi ama mesela tema da durum çubuğu tuş takımlarında tema yedeği varsa görüyor
  8. Y

İpucu Türk Telekom Hattınızı Farklı Cihazlara Takmadan 4.5G ve VoLTE Etkinleştirme

Sayın H.... A...., Şirketimize ulaşan bildiriminize ilişkin 5070810 numaralı talepte gerekli incelemeler yapılmış ve inceleme sonucu aşağıdaki gibidir. HD+ görüşme teknolojisi VoLTE ( Voice OVER LTE) olarak adlandırılmaktadır. HD+ görüşme (VoLTE) ses ve görüntülü görüşmelerinizi 4.5G şebekesi...
  9. Y

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Emeğinize ellerinize yüreklerinize sağlık
  10. Y

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

selamlar temanın ismi nedir 1571443855 çok teşekkürler
  11. Y

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

selamlar tema ismi midir 7x7 oalarak temada arattım bulunmuyor 1571443123 selamlar link atarmısınız
  12. Y

Çözüldü ekranı aşağı çekip otomatik yukarı gitmesi

selamlar global redmi note 7 de böyle bir seçenek yok
  13. Y

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

daha öncekinde yoktu dijital denge yeni gelmiş
  14. Y

Çözüldü HepsiBurada İmei Kaydı

ben de hepsiburadan note 6 pro almıştım benin 1 ay sonra kontrol ettiğimde imei lerin farklı telefonlara kayıtlı olduğunu fark ettim bir ay uğraştım sürekli telefon ettim belgeleri gönderdim hep konuyu kapattılar en son hakem heyetine başvurdum hakem heyeti savunma isteyince bana iade...
Üst Alt