Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar aynı sorun bende de vardı ben mevcut uygulamanın tüm verileriniz temizleyerek kaldırıp eski sürümü kurdum Instagram 117.0.0.28.123 apk sorun düzeldi mevcut uygulamayı kaldırmadan redmi note 7 için ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-instagram-verileri temizle-tüm verileri temizle...
arkadaşlar aynı sorun bende de vardı ben mevcut uygulamanın tüm verileriniz temizleyerek kaldırıp eski sürümü kurdum Instagram 117.0.0.28.123 apk sorun düzeldi mevcut uygulamayı kaldırmadan redmi note 7 için ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-instagram-verileri temizle-tüm verileri temizle...
redmi note 7 aynı sorun bende de başladı
1573264144
arkadaşlar aynı sorun bende de vardı ben mevcut uygulamanın tüm verileriniz temizleyerek kaldırıp eski sürümü kurdum Instagram 117.0.0.28.123 apk sorun düzeldi mevcut uygulamayı kaldırmadan redmi note 7 için ayarlar-uygulamalar-uygulamaları...
Sayın H.... A...., Şirketimize ulaşan bildiriminize ilişkin 5070810 numaralı talepte gerekli incelemeler yapılmış ve inceleme sonucu aşağıdaki gibidir. HD+ görüşme teknolojisi VoLTE ( Voice OVER LTE) olarak adlandırılmaktadır. HD+ görüşme (VoLTE) ses ve görüntülü görüşmelerinizi 4.5G şebekesi...
ben de hepsiburadan note 6 pro almıştım benin 1 ay sonra kontrol ettiğimde imei lerin farklı telefonlara kayıtlı olduğunu fark ettim bir ay uğraştım sürekli telefon ettim belgeleri gönderdim hep konuyu kapattılar en son hakem heyetine başvurdum hakem heyeti savunma isteyince bana iade...