#Yıldız kullanıcısının son içeriği

1. #Yıldız

Yardım Arama çubuğu hakkında

Merhaba arkadaşlar arama çubuğu bende şeffaf oluyor aynı cihaz aynı rom arkadaş da arama yeri beyaz oluyor bende beyaz istiyorum ama şeffaf oluyor bende neden acaba bilen varmı
  2. #Yıldız

Yardım Arama çubuğu hakkında

Merhaba arkadaşlar arama çubuğu bende şeffaf oluyor aynı cihaz aynı rom arkadaş da arama yeri beyaz oluyor bende beyaz istiyorum ama şeffaf oluyor bende neden acaba bilen varmı
  3. #Yıldız

Yardım OnePlus 9 Pro imei hakkında

Merhaba Bende Oneplus 9 pro LE2127 -- Amerikan - T-Mobile Mevcut andorid 12 de imei gidermi LE2120 de gittiğini biliyorum fakat 2127 de gidiyormu bilmiyorum
  4. #Yıldız

Yardım x3 Pro ghost touch hakkında

merhaba X3 Pro larda Ghost touch sorunu varmı acaba x3 NFC lerde gördüm x3 pro lar hünz görmedim yardımcı olurmusunuz
  5. #Yıldız

Yardım kendi kendine reset atıyor

arkadaşlar benim cihaz günde 2-3 kez kendi kendine reset atıyor neden olabilir acaba kullanmadıgım rom kalmadı hepsinde aynı sonuç
  6. #Yıldız

Yardım Süper wallpaper Hakkında

Merhaba arkadaşlar bayramınız mübarek olsun Süper wallpaper seçince mars dünya vs kilitdi açınca kasma oluyor neden acaba wallpaper kasıyor çözümü varmıdır acaba
  7. #Yıldız

Yardım Parmak izi okuma sorunu

Merhaba parmak izi sorunsuz ekleniyor hiç bir sıkıntı yok ama okuması 2.cide bazen 4 kere oluyor farklı romlar denedim sonuç aynı neden acaba
  8. #Yıldız

Çözüldü fastboot room hatası

arkadaşlar romu kuramıyorum neden böyle hata veriyor acaba
  9. #Yıldız

Yardım Magisk hatası

selamın aleyküm cihazıma Mıuı 12.5 i kurulu Magisk-v20.4 yi Trwp den yükleyince yüklenmiyor ana menüde gözükmüyor neden acaba
  10. #Yıldız

Yardım telefon açılmıyor

selamın aleyküm https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi9t-pro-k20-pro-ekraninizi-overclock-edin-ekran-yenileme-orani-75-81hz-root.51614/ bu konudaki 81hz yi yaptım telefon açılmıyor yeniden başlıyor kapanıyor trwp ye girmiyor
  11. #Yıldız

Yardım Mi True Eaebuds Basic 2 Kulaklık Sorunu

Arkadaşlar sag kulaklık hic tepki vermiyor ne ışık nede bisi yanıyor şarjını fulledim ama gene ayni
  12. #Yıldız

Yardım Kasma sorunu

Uygalama kapatma yerine gelirken kasma yapıyor sadece burda normalmi acaba Rom global orjinal romu
  13. #Yıldız

Yardım Poco F2 Pro Google pixel rom hakkında

Poco F2 Pro için Google pixel rom arıyorum varmıdır acaba
  14. #Yıldız

Yardım OnePlus 8 Rom

merhaba arkadaşlar OnePlus 8 için MIUI rom arıyorum böyle bir şey mümkün müdür acaba
  15. #Yıldız

Yardım Meizu 7 Pro İmei

selamın aleyküm meizu 7 pro ya imei attırmak istiyorum nasıl yapa bilirim acaba
Üst Alt