yildirimgokhantas kullanıcısının son içeriği

1. Y

Soru Xiaomi Mi 12 Pro imei repair

Xiaomi Mi 12 Pro cihazim var. Bu cihaza IMEI yazılımı oluyor mu. Riski var mi
  2. Y

Yardım K50 Gaming edition imei repair

K50 gaming cihazimda imei repair yapabilabiliyor mu imei onarimi cikti mi. Veya cikma ihtimali nedir Bu konuda bilgisi olan var mi. 🥹
  3. Y

Yardım Şebeke sorunu

Evet hocam yapildi 7 8 ay once. Endonezya rom yuklerik gecen gun Evet hocam 7 8 ay once imei kaydi yapildi. Dunde endonezya rom yukledim sebeke gidip gelmeye basladi ardindan eeu rom yukledim sorun devam etti
  4. Y

Yardım Şebeke sorunu

Eeu rom yukledikten sonra sebeke surekli gidip gelmeye başladı is yerinde biraz sorun oldu bu sorunu cozmemde yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
  5. Y

Yardım ŞEBEKE SORUNU

Eeu rom yukledikten sonra şebeke surekli düşmeye başladı sebeke sıkıntısı çekiyorum isyerinde cok madur oldum. Bu durumu nasil duzeltebilirim. Bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim
  6. Y

Çözüldü Mi 10 Şebeke Sorunu

Hocam bi numaranizi alabilir miyim
  7. Y

Soru Mİ 10 5G

Mi 10 cihazim var İmei kaydi yapilmadi Telefonu 2.el aldim avusturyadan gelmis Tek sim tepsisi var ve imei sorgulamada tek sim numarasi var yani tek hatli telefon Bu cihaza imei yazilabilir mi
  8. Y

Yardım Mi 10 pro global rom sonrası sebeke sorunu

Hocam mi 10 cihazim var İmei kaydi yapilmadi Telefon avusturyadan geldi Tek sim tepsisi var ve tek sim numarasi var Bu cihaza imei yazilabilir mi Diger sorum telefonun interneti sikintisiz cekiyor , ancak beni arayanlar cogu zaman telefonuma ulasamiyor. Kapali caliyor. Sebebini biliyor musunuz
Üst Alt