Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi Redmi note 9 pro telefonumun bildirim ışığı ne şarjda iken, ne de mesaj ya da bildirim geldiğinde yanmıyor. Nedeni ne olabilir acaba?
Volte aktif etmek için verilen kodu girdim. Telefon Wifi den internete bağlıydı. Kodu girdikten sonra disabled yazdı ama ilginç bir şey oldu Wi-Fi bağlantısı gitti. Modemde internet ışığı yanmamaya başladı. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç?
Telefon redmi Note 6 Pro.
Bu sorun bende de var. Cihaz redmi 5 plus ve global rom yüklü. Cihaza güncelleme geldiğinde de güncelleme sırasında bu hatayı veriyor. Çözümü var mı acaba?
Merhaba, miui 9 kullanıyorum. Temayı denemek için kurmak istedim ama telefon sanki kitlendi. "Maalesef com.android.systemui işlemi..." diye bir uyarı çıkıyor sürekli. Hata raporu göndermeye çalışıyor. Gönder diyorum yine çıkıyor. Bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı acaba? Şu anda telefonu...