yildirim79 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Redmi Note 9 Pro bildirim ışığı yanmıyor

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi Redmi note 9 pro telefonumun bildirim ışığı ne şarjda iken, ne de mesaj ya da bildirim geldiğinde yanmıyor. Nedeni ne olabilir acaba?
  2. Y

Soru Redmi note 9 pro güncel rom önerisi

Arkadaşlar merhaba, şarj ve akıcılık açısından hangi 12.5... kararlı romu önerirsiniz?
  3. Y

Haber Mi 8 Volte aktif etme

Volte aktif etmek için verilen kodu girdim. Telefon Wifi den internete bağlıydı. Kodu girdikten sonra disabled yazdı ama ilginç bir şey oldu Wi-Fi bağlantısı gitti. Modemde internet ışığı yanmamaya başladı. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç? Telefon redmi Note 6 Pro.
  4. Y

Soru Cihazı bul hatası

Bu sorun bende de var. Cihaz redmi 5 plus ve global rom yüklü. Cihaza güncelleme geldiğinde de güncelleme sırasında bu hatayı veriyor. Çözümü var mı acaba?
  5. Y

Tema Sapphire v10 (11.01.19)

Dediğinizi yapamadım, neyse sağlık olsun. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  6. Y

Hocam, aldığım hata bu.
  7. Y

Hocam, elinize sağlık. Çok güzel bir tema. Ama ben WhatsApp maalesef durdu hatası alıyorum. Ne yapabilirim?
  8. Y

Tema Blue Time (Ottoman)

Çok anlamadığımı söylemiştim.Yine de çok teşekkür ederim.
  9. Y

Tema Blue Time (Ottoman)

Twrp yüklü olduğunu nasıl anlarız? Ben biraz acemiyim bu konularda. Kusura bakmayın. Romu nerede bulacağım. Nasıl yükleyeceğim, çok bilmiyorum.
  10. Y

Tema Blue Time (Ottoman)

miui 10 olduğunu sonradan farkettim. Hiç yedeğim de yok. Başka bir yolu yok mu rom yükleme dışında?
  11. Y

Tema Blue Time (Ottoman)

Merhaba, miui 9 kullanıyorum. Temayı denemek için kurmak istedim ama telefon sanki kitlendi. "Maalesef com.android.systemui işlemi..." diye bir uyarı çıkıyor sürekli. Hata raporu göndermeye çalışıyor. Gönder diyorum yine çıkıyor. Bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı acaba? Şu anda telefonu...
  12. Y

Yeni Ubuntu Tema

Hocam, eline sağlık. Eklediğim resimdeki Hava durumunun dosyası var mı acaba?
  13. Y

Tema Mac os

14. Y

Tema Mac os

Hocam nasıl atacağız, size zahmet biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız?
  15. Y

Tema Mac os

Hocam, yalnızca temanın hava durumu yüklenebilir mi?
Üst Alt