yigkikt kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım PixelOs yavaş şarj

Selamlar. Telefonda öncelikle pixel experience kullanmayı denedim fakat kurduğumda telefonda aşırı bi ısınma sorunu olduğundan PixelOs'a geçiş yaptım. Bu sabahtan itibaren şarjı tamamen bitirip telefonu kapanana kadar kullandım ve bir kaç saat önce şarja taktım farkettim ki telefon miui'da...
  2. Y

Yardım Bootlader kilit saçmalığı

1 hafta bir bekleme süresi vardı ve doldu ben garanti olsun diye üzerine 2 saat daha koydum ve bekledim şuan denediğimde tekrar 191 saat bekleme süresi verdi anlamıyorum ne zaman açılacak şu saçma sapan şey
  3. Y

Soru Poco X3 pro için en iyi custom ROM

Bootloader kilidimin açılmasını beklerken sormak istedim. Pixel Experience kullanmak istiyorum lakin şarjın hızlı bittiğine dair şeyler okudum ve biraz tedirgin oldum. Pixel Experience tam anlamıyla aradığım deneyimi sağlayan bir rom. Pil süresi ile ilgili bilgiler doğru mudur veya Pixel...
  4. Y

Soru Bootloader kilit süresi?

Merhabalar arkadaşlar cihazım poco x3 pro dün bootloader kilidini açmaya çalıştığımda 7 günlük bir bekleme süresi vermişti. Forumda gördüğüm bir konuda bir arkadaş programın 5.5 versiyonunu kullanarak açabildiğimizi söylüyordu onu denedim ve süre 15 güne çıktı :) şunu sormak istiyorum ben...
  5. Y

Yardım Poco x3 NFC şarj göstergesi sorunu

şarj göstergesinden iki tane oluyor ve üst üste geliyorlar telefonu restartlamadan düzelmiyor?
Üst Alt