Yiğit_Cihan kullanıcısının son içeriği

1. Yiğit_Cihan

Soru Hangi Always-on Display Uygulamasını Kullanıyorsunuz?

Always on screen kullaniyorum ama zaman ayari calismiyor.
  2. Yiğit_Cihan

Yardım Miui downloader gizli ozellikler kısmı calisiyor mu?

Bu ayarlara miui downloader ile erisebildim. Bunlari acarsam calisirlar mi acaba ? Çünkü ayarlardan direkt bunlara erisemiyorum
  3. Yiğit_Cihan

Yardım Bootloader kilidi kapalı sekilde otadan rom değiştirilir mi ?

Videolarda global miui 13ten Endonezya miui 13 gecebiliyorlardi ama.
  4. Yiğit_Cihan

Yardım Bootloader kilidi kapalı sekilde otadan rom değiştirilir mi ?

İyi günler redmi note 10 pro kullaniyorum ve cihazimi Endonezya rom yapmak istiyorum ama garantisinin gitmesini istemedigim icin bootloader kilidini acmiyorum. Youtubeda guncelleme dosyalarinin ismini degistirip rom değiştirenler gordum bu dogru mu ? Doğruysa nasil yapabilirim ve bir soruna yol...
  5. Yiğit_Cihan

Çözüldü Redmi Note 10 Pro iade istemek icin hangi yetkili servise gönderilmeli?

Yardiminiz icin teşekkürler genpadan yana şansımı kullanacağım.
  6. Yiğit_Cihan

Cihazim Türkiye garantili. Genpa, ouno , evofone ve mieko'dan hangisini tavsiye edersiniz acaba ?
  7. Yiğit_Cihan

Telefonumu arizasindan dolayi iade etmek istiyorum fakat hangi servise gonderecegim konusunda emin değilim. Daha once bu durumu yasamis kisiler yardimci olursa sevinirim. Suanlik genpa servisine gondermeyi dusunuyorum.
  8. Yiğit_Cihan

Yardım Aklıma tüküreyim. Oneplus 8t

imei yi her telefoncu atabiliyor mu peki xiaomi cihazlarda ki gibi basit mi acaba ? İlk kez yurtdisi cihaz alacağım icin pek bir bilgim yok kusura bakmayin.
  9. Yiğit_Cihan

Yardım Aklıma tüküreyim. Oneplus 8t

Hocam güncelleme ve sifirlamada imei gidiyoru bende bu cihazi almayi dusunuyorum da
  10. Yiğit_Cihan

Soru Oneplus 8t imei atılıyor mu ?

2.el kayıtlı oneplus 8t almayi düşünüyorum fakat imei sifirlama veya guncelleme yoluyla gidiyor mu ? Xiaomi de olduğu gibi
  11. Yiğit_Cihan

Soru Redmi note 10 pro iade edilebilir mi ?

Elimde bilgisayar yok ve garantiyi bozmak istemiyorum.
  12. Yiğit_Cihan

Yedek alip sifirlayacagim zaten ama keske iadesi olsa. Klasör ve bildirim panelini acarken bile bazen kasmalar meydana geliyo illa bu cihazı duzgun kullanmak icin custom rom mu kurmak gerek arkadas ya.
  13. Yiğit_Cihan

2 aydır redmi note 10 pro kullaniyorum ve bir suredir ara ara ust hoparlörden ses gelmiyor ve yakinlik sensörü sorunu oluyor. Oncesinde redmi note 8 kullanıyordum ve pismandim bu sefer daha iyi model xiaomi bir cihaz alirsam daha guzel bir deneyim sunar dedim ama sunmadi ve pişman oldum. Servise...
  14. Yiğit_Cihan

Rom Android 13 AOSP rom kullanan varmı?

H Hocam a13 yeni ciktigi icin cokca bug vb sorun olacaktir tıpkı a12de oldugu gibi. Bana kalirsa romlar stabillesene kadar a12.1 durmanız daha iyi olacaktir.
  15. Yiğit_Cihan

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

Goru Cihazi sattım kurtuldum bir daha bu işlerle ugrasmam bosa vakit kaydindan baska bir sey degil benim gözümde.
Üst Alt