Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler redmi note 10 pro kullaniyorum ve cihazimi Endonezya rom yapmak istiyorum ama garantisinin gitmesini istemedigim icin bootloader kilidini acmiyorum. Youtubeda guncelleme dosyalarinin ismini degistirip rom değiştirenler gordum bu dogru mu ? Doğruysa nasil yapabilirim ve bir soruna yol...
Telefonumu arizasindan dolayi iade etmek istiyorum fakat hangi servise gonderecegim konusunda emin değilim. Daha once bu durumu yasamis kisiler yardimci olursa sevinirim. Suanlik genpa servisine gondermeyi dusunuyorum.
2 aydır redmi note 10 pro kullaniyorum ve bir suredir ara ara ust hoparlörden ses gelmiyor ve yakinlik sensörü sorunu oluyor. Oncesinde redmi note 8 kullanıyordum ve pismandim bu sefer daha iyi model xiaomi bir cihaz alirsam daha guzel bir deneyim sunar dedim ama sunmadi ve pişman oldum. Servise...
Redmi note 8 cihazimda corvus os kullanıyorum ama Google aramalar uzerinden birini aradigim esnada öğreğin mikrofana uflersem ahizeden o ses cikiyor. Bu normal bir durum mu acaba ?
Redmi note 8 cihazim için miui 11 custom rom arıyorum. Aklimda miroom var fakat 20.3.26 beta sürümümü yoksa stable v11.0.6 sürümünü mü kurmalıyım. Sizin onerebileceginiz baska custom rom varmı ? (Bu romlara ryzen kernel kuracagim)
Redmi Note 8 cihazıma Arrow OS 12.1 yükleyeceğim fakat ota updater ile sorun yaşayanlar gördüğüm için biraz çekindim. ROM haftalık güncelleme alıyor ve sürekli clean flash yapamam bunun için dirty flash yapmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim? Yaparken telefonla ilgili değiştirmem gereken...
miroom 20.3.26 kullanıyorum ve kullandığım dolby atmos android 9'da çalışmıyor. bu sürümde çalışan dolby atmos mevcut mu ? dolby digital plus istemiyorum.