Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler redmi note 10 pro kullaniyorum ve cihazimi Endonezya rom yapmak istiyorum ama garantisinin gitmesini istemedigim icin bootloader kilidini acmiyorum. Youtubeda guncelleme dosyalarinin ismini degistirip rom değiştirenler gordum bu dogru mu ? Doğruysa nasil yapabilirim ve bir soruna yol...
Telefonumu arizasindan dolayi iade etmek istiyorum fakat hangi servise gonderecegim konusunda emin değilim. Daha once bu durumu yasamis kisiler yardimci olursa sevinirim. Suanlik genpa servisine gondermeyi dusunuyorum.
imei yi her telefoncu atabiliyor mu peki xiaomi cihazlarda ki gibi basit mi acaba ? İlk kez yurtdisi cihaz alacağım icin pek bir bilgim yok kusura bakmayin.
Yedek alip sifirlayacagim zaten ama keske iadesi olsa. Klasör ve bildirim panelini acarken bile bazen kasmalar meydana geliyo illa bu cihazı duzgun kullanmak icin custom rom mu kurmak gerek arkadas ya.
2 aydır redmi note 10 pro kullaniyorum ve bir suredir ara ara ust hoparlörden ses gelmiyor ve yakinlik sensörü sorunu oluyor. Oncesinde redmi note 8 kullanıyordum ve pismandim bu sefer daha iyi model xiaomi bir cihaz alirsam daha guzel bir deneyim sunar dedim ama sunmadi ve pişman oldum. Servise...
H
Hocam a13 yeni ciktigi icin cokca bug vb sorun olacaktir tıpkı a12de oldugu gibi. Bana kalirsa romlar stabillesene kadar a12.1 durmanız daha iyi olacaktir.