Yiğit_Cihan kullanıcısının son içeriği

1. Yiğit_Cihan

Yardım Miui downloader gizli ozellikler kısmı calisiyor mu?

Bu ayarlara miui downloader ile erisebildim. Bunlari acarsam calisirlar mi acaba ? Çünkü ayarlardan direkt bunlara erisemiyorum
  2. Yiğit_Cihan

Yardım Bootloader kilidi kapalı sekilde otadan rom değiştirilir mi ?

İyi günler redmi note 10 pro kullaniyorum ve cihazimi Endonezya rom yapmak istiyorum ama garantisinin gitmesini istemedigim icin bootloader kilidini acmiyorum. Youtubeda guncelleme dosyalarinin ismini degistirip rom değiştirenler gordum bu dogru mu ? Doğruysa nasil yapabilirim ve bir soruna yol...
  3. Yiğit_Cihan

Çözüldü Redmi Note 10 Pro iade istemek icin hangi yetkili servise gönderilmeli?

Telefonumu arizasindan dolayi iade etmek istiyorum fakat hangi servise gonderecegim konusunda emin değilim. Daha once bu durumu yasamis kisiler yardimci olursa sevinirim. Suanlik genpa servisine gondermeyi dusunuyorum.
  4. Yiğit_Cihan

Soru Oneplus 8t imei atılıyor mu ?

2.el kayıtlı oneplus 8t almayi düşünüyorum fakat imei sifirlama veya guncelleme yoluyla gidiyor mu ? Xiaomi de olduğu gibi
  5. Yiğit_Cihan

Soru Redmi note 10 pro iade edilebilir mi ?

2 aydır redmi note 10 pro kullaniyorum ve bir suredir ara ara ust hoparlörden ses gelmiyor ve yakinlik sensörü sorunu oluyor. Oncesinde redmi note 8 kullanıyordum ve pismandim bu sefer daha iyi model xiaomi bir cihaz alirsam daha guzel bir deneyim sunar dedim ama sunmadi ve pişman oldum. Servise...
  6. Yiğit_Cihan

Soru Aosp romlari ios a benzetme

Miuidayken cok rahatca yapabiliyordum redmi note 8 cihazimda hic bir miui romdan duzgun verim alamadigim icin aosp romlara gectim. İconlar disinda nasil ios a benzetebilirim ?
  7. Yiğit_Cihan

Yardım Arama yaparken mikrofandaki bazi sesler ahizeden cikiyor

Redmi note 8 cihazimda corvus os kullanıyorum ama Google aramalar uzerinden birini aradigim esnada öğreğin mikrofana uflersem ahizeden o ses cikiyor. Bu normal bir durum mu acaba ?
  8. Yiğit_Cihan

Soru Miui 11 custom rom önerisi

Redmi note 8 cihazim için miui 11 custom rom arıyorum. Aklimda miroom var fakat 20.3.26 beta sürümümü yoksa stable v11.0.6 sürümünü mü kurmalıyım. Sizin onerebileceginiz baska custom rom varmı ? (Bu romlara ryzen kernel kuracagim)
  9. Yiğit_Cihan

Çözüldü dirty flash nasıl yapılır ?

Redmi Note 8 cihazıma Arrow OS 12.1 yükleyeceğim fakat ota updater ile sorun yaşayanlar gördüğüm için biraz çekindim. ROM haftalık güncelleme alıyor ve sürekli clean flash yapamam bunun için dirty flash yapmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim? Yaparken telefonla ilgili değiştirmem gereken...
  10. Yiğit_Cihan

Soru redmi note 8t kılıfı redmi note 8e uyar mı ?

https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Redmi-K%C4%B1l%C4%B1f-Negro-Silikon/dp/B088TSBC5H/ref=asc_df_B088TSBC5H/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510268444034&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=16702314545146552029&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056839&hvtargid=pla-1246654886085...
  11. Yiğit_Cihan

Soru çin tema uygulamasını global yapma

miuilite 12.5.4 kullanıyorum tema uygulamasını globale çevirebilirmiyim ?
  12. Yiğit_Cihan

Çözüldü android 9 için dolby atmos var mı ?

miroom 20.3.26 kullanıyorum ve kullandığım dolby atmos android 9'da çalışmıyor. bu sürümde çalışan dolby atmos mevcut mu ? dolby digital plus istemiyorum.
  13. Yiğit_Cihan

MIUI 12.5 RN8 için miui 12.5 rom önerisi ?

tavsiye ettiğiniz miui 12.5 rom var mıdır ?
  14. Yiğit_Cihan

Soru AOSP romlarda hareketli duvar kağıdı kullanma

Şuan PixelOS 12.1 kullanıyorum. MİUİ'da olduğu gibi kendi seçtiğim videoları hareketli video yapabilir miyim ?
Üst Alt