Yiğit_17 kullanıcısının son içeriği

1. Yiğit_17

Soru Çin cihaza rom

Forumda fake romlu cihazları güncelleme diye aratırsanız ilgili konuyu bulabilirsiniz konudaki method ile os 3 e gecmeyin cihaz brick olabiliyor ben o method ile os 3 e geçince mi 13 ultram brick olmuştu xiaominin eklediği yeni bir güvenlik faktörü yüzünden
  2. Yiğit_17

Yardım Hyperos global de mi dialer kullanma

apk olarak indirdim fakat açılıp hemen kapanıyor uygulamalar
  3. Yiğit_17

Yardım Hyperos global de mi dialer kullanma

Merhaba mi 13 ultra cn cihazımda şuan güncel global hyperos 3 kullanıyorum önceden Taiwan rom kullandigimdan Google in telefon uygulaması çok boş geldi mi dialer I global romda kullanmamın herhangi bir yolu varmı Taiwan romdan kalma yedeklerimle birlikte mi message uygulaması kendiliğinden...
  4. Yiğit_17

Rehber Fake ROM güncelleme rehberi (açıklamaya dikkat)

Bu yeni hyperos 3 güncellemesini çin cihazlarına yapınca cihaz koruma ya alıyor kendini geçen haftadan beri uğraşıyorum bugün yabancı birine 80 dolar bayıldım anca öyle çözdüm
  5. Yiğit_17

Konuştum kendisi ile özelden teşekkürler
  6. Yiğit_17

Ücretli bir şekilde beni bu durumdan kurtaracak varmı
  7. Yiğit_17

Safe moda girdikten sonra cihazı global hyperos 2.0.210 sürümünde algıladı bende aynı sürümü Birdaha yazdiriyorum inşallah düzelir Birdaha çin xiaomi almam artık 1767552728 İşe yaramadı durum aynı
  8. Yiğit_17

Deneyip cevap yazacağım 1767551209 Forumda ücretli şekilde beni bu durumdan kurtarabilecek birini tanıyor musunuz yada siz yardım edebilirmisiniz 1767551593 safe moda gireyim belki eski romda açar dedim ama böyle bir mesaj çıktı ve her reboot edisimde bu mesaj geliyor güç tuşuna basınca cihaz...
  9. Yiğit_17

Merhaba konuyu hortlatiyorum ama bu yöntem ile china 13 ultra 16/512 cihazımı hyper os 1 den 2 ye yükselttim orda bir sıkıntı yoktu fakat bugün gelen global hyper os 3 güncellemesini yaptım ve bu cihaza bu sürüm yüklenemez dedi herhangi bir çözümü varmıdır hyperos 2 ye geri dondurmuyor
  10. Yiğit_17

Yardım Xiaomi 13 Ultra BootLoader kilidi

konuyu hortlatıyorum ama ödemeyi nasıl yaptınız ?
Üst Alt