Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arkadaş Globalden Endonezya Romuna Geçiyor ama ben TR Romdan Global Roma geçeceğim birde bu tür kurduğum Global romda gelecek güncellemeleri alır mıyım?
Benim POCO X3 Pro cihazım orijinal TR cihazı ve güncellemeleri 2-3 ay sonra alıyor. Ben telefonun kendi güncelleme kısmından resmi global ROM kursam başıma neler gelir? Garantisi bozulur mu? Veya istediğimde tekrar TR ROM'a dönebilir miyim? En önemlisi resmi sitesinden indirip kurduğum Global...
Config atmadan önce Google Camera çalışıyor ama özellikler çalışmıyor (geniş açı,makro vb.) ama config attıktan sonra durduruldu hatası verip Google Camera hiç açılmıyor. Ne yapmam lazım?
Config atmadan önce Google Camera çalışıyor ama özellikler çalışmıyor (geniş açı,makro vb.) ama config attıktan sonra error verip Google Camera hiç açılmıyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar telefonum normalde Android One fakat MIUI Rom atmıştım dün satmadan önce sıfırladım ve TWRP açıldı ve geri telefona dönemedim bu yüzden telefonu satamadım.
Rom attıktan sonra yeniden başlatmadan sonra - sıfırlamadan sonra - kapatmadan sonra - TWRP nin açılmasını nasıl önleyebiliriz ya...