Yiğit48 kullanıcısının son içeriği

1. Yiğit48

Yardım ADB Too Many Links Sorunu

Redmi Note 9 cihazımda Windows 11 ve 10 da TWRP kurmaya çalışıyorum ama bu hatayı geçemiyorum. Ne yapmam lazım.
  2. Yiğit48

Yardım TWRP Failled hatası

Ne yapabilirim dostlar?
  3. Yiğit48

Yardım Poco x3 proya böyle rom atılabiliyor mu?

TWRP ile uğraşmak istemiyorum cihazıma böyle rom atabilir miyim? (Pixel ROM)
  4. Yiğit48

Yardım Videodaki Gibi Rom Atsam Cihaz Brick Olur Mu?

Bu arkadaş Globalden Endonezya Romuna Geçiyor ama ben TR Romdan Global Roma geçeceğim birde bu tür kurduğum Global romda gelecek güncellemeleri alır mıyım?
  5. Yiğit48

Yardım POCO X3 Pro Global ROM yükledikten sonra başıma ne gelir?

Benim POCO X3 Pro cihazım orijinal TR cihazı ve güncellemeleri 2-3 ay sonra alıyor. Ben telefonun kendi güncelleme kısmından resmi global ROM kursam başıma neler gelir? Garantisi bozulur mu? Veya istediğimde tekrar TR ROM'a dönebilir miyim? En önemlisi resmi sitesinden indirip kurduğum Global...
  6. Yiğit48

Yardım Poco X3 Pro Google Kamera Sorunu

Config atmadan önce Google Camera çalışıyor ama özellikler çalışmıyor (geniş açı,makro vb.) ama config attıktan sonra durduruldu hatası verip Google Camera hiç açılmıyor. Ne yapmam lazım?
  7. Yiğit48

Yardım Poco X3 Pro Google Camera Config Olmuyor.

Config atmadan önce Google Camera çalışıyor ama özellikler çalışmıyor (geniş açı,makro vb.) ama config attıktan sonra error verip Google Camera hiç açılmıyor. Ne yapmam lazım?
  8. Yiğit48

Yardım Mi A2 Lite İçin Twrp Silme

Arkadaşlar telefonum normalde Android One fakat MIUI Rom atmıştım dün satmadan önce sıfırladım ve TWRP açıldı ve geri telefona dönemedim bu yüzden telefonu satamadım. Rom attıktan sonra yeniden başlatmadan sonra - sıfırlamadan sonra - kapatmadan sonra - TWRP nin açılmasını nasıl önleyebiliriz ya...
  9. Yiğit48

Yardım Fortnite Mobile Oynamak İstiyorum

Cihazım Redmi 6 Pro telefonun özellikleri (kağıt üzerinde) değiştirebileceğim uygulama var mıdır?
Üst Alt