Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler öncelikle. Cuma günü poco x3 cihazımı aldım şuan global 12.0.4 var rom olarak. 60 hzde kullanmama rağmen ekran süresi bana çok az geliyor. Batarya mı sıkıntılı rom mu çözemedim. 5160 mAh göre az geldi bana açıkçası. Normal mi bu saat süresi
Arkadaşlar bir sorum daha olucaktı.. Crdroid 5.11 de tercih edilen ağ türünü kolayca bildirimler kısmından değiştirebiliyorduk. Şimdi evo x teyim ama o simgeyi bulamadım. Onu sonradan ekleme şansımız var mı ( tercih edilen ağ türünü 2 G yapıyordum ve wifiye bağlıyken çok daha az sarj gidiyordu...
Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorum olucak. Akıllı ağ modunu biliyorsunuz mi-room da var ve gayet güzel bir özellik. Ben de mi-room kullanmak istemiyorum aosp kullanıyorum akıllı ağ modunu nasıl sağlayabilirim
Arkadaşlar revos miui 12 beta romlu mi 8 se telefonuma magiskten viper4android kurmak istiyorum.. Ama kurunca önüme + ve - seçenekleri grliyor. En doğru kombinasyon nasıl
Öncelikle iyi öğlenler muhteşem miui forum üyeleri.. Ben her telefona rom attığımda telefonu açarken mi hesabı şifre istiyor. Her seferinde de 87 kuruş gidiyor. Ulusal sms atıyor sanırım. Bunu nasıl kapatıcam direkt kuruluma geçsin şifre istemeden
Arkadaşlar mi 8 se cihazıma mi room en son miui 11 beta romunu kurdum iyi güzel ayarladım falan. Sonra modem dosyasını flashladım ekran açılmadı full karanlık oldu twrp den cihaza format data advanced wipe attım. Romu tekrar yükledim sonrasında reboot a basmadım ana menüye geldim modem dosyasını...
Arkadaşlar en son çıkan miroom 12 beta sürümünde mi 8 se cihazımda tam ekran hareketleri sorunu vardı. Sorunu tam ekran hareketlerinden öğrenme seçeneğine basarak çözdüm. Eğitimden sonra herşey düzeliyor. K
Arkadaşlar iyi akşamlar.. Kulaklık fiyatları uçuk fiyatlarda.. 200 TL ye kadar kablolu kulaküstü kulaklık önerileriniz var mı ?? Fiyat performans ürünü olarak tavsiyelerini bekliyorum
Arkadaşlar merhaba. Mi 8 se cihazımda 20.4.30 miui 12 beta romu yüklü. Yeni çıkan 20.5.7 romuna geçmek istiyorum. TWRP den 4 wipe yapmama gerek var mı her seferinde telefonu sıfırlayacak mıyım ? Nasıl güncelleyebilirim
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Dün telefonu magiskden rootluyordum. Her zaman klasik olarak güncelliyordum. Flashladım ama bu sefer telefon fastboot modda kaldı açılmıyor. İçindeki hiçbir dosya silinmemiş. TWRP açılıyor. Bootloader kilidi de açık. Ama telefonu açamadım. TWRP den 4 wipe yapıp yeni...