ygtucr89 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Uygulama Always on Display Müzik

Merhaba , Always on Display açıkken arka planda xiaomi müzik uygulaması yada radyo vs dinlendiğinde telefonu açmadan müzik kanal değiştirme ara çubuğunu göremedim , yani müzik değiştirmek için ekranı açmadan kanal değişimi yapamıyormuyuz Samsung ta olduğu gibi ?
  2. Y

Yardım Yurtdışına Mesaj atılması ( Yardım ederseniz !)Operator Ücreti !

Arkadaslar yeni Xiaomi Mi9T aldım cihazı 5 gündür kullanıyorum mi cloud dan çıkış yapmama rağmen hala yurtdısına mesaj atma ücreti kesiliyor operatorden , bunu nasıl engelleyebilirim ?anlamadım gitti ?Acil olarak yardımcı olabilirmisiniz?
  3. Y

Soru Android 10 Whatsapp Açılır Pencere Sorunu

Merhba , cihazı dün android 10 a guncelledim , açılır pencere bildirimi android 10 le desteklenmiyor diyor , ne alaka ?Whatsapp ın yardım sayfasında da android 9 cihazlarrdak bldrimi anlatıyor, yardımcı olabilecek var mı ?
  4. Y

Soru Mi9T (Bluetooth kulaklığı)Ses seviyesi Sorunu

Merhaba yeni aldığım cihazda yaşadıgım diğer sıkıntı , xiaomi kablosuz kulaklığı smaung cihazımda kullanırken dolby atmos açılıyordu ve kulaklık ses kalite ayarlarını yapabiliyordum fakat bluetooth kulaklığı Mi9T ye bağladığımda ses seviyesi daha düşük seviyede özellikle Youtube da ve...
  5. Y

Soru Mİ9T Telefon Titreşimi

Merhaba , telefon zil seslerinden çaldığında titret işaretli ve whatsapp bildirimlerinde titreşim açık olmasına rağmen çağrılarda ve whatsaptan mesaj geldiğinde telefon titremiyor , nedeni ne olabilir ?
  6. Y

Soru Mi 9T Sar Değerleri !

Merhaba , 2 gün önce Samsung tan Mi9T ye geçtim , telefonun epey sitesinde açıklanan sar değeri aslında kafamda kuşku uyandırdı , tek sim ile kullanıyorum cihazı , dolayısıyla belirtilen sar değeri daha düşük br seviyedemi oluyor ?
  7. Y

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Herkese merhaba , İmei vs , global rom olaylarına tamamen fransızım , Xiaomi Mİ8 SE cihazını boyutları ve perfonmasından dolayı almak istiyorum , İstanbul da telefoncularda 1500 tl ye kadar sıfır kapalı kutu kayıtlı diye satılıyor , sormak istediğim sorular şunlar , yardımcı olabilirseniz çok...
  8. Y

Soru Xiaomi Android One cihazlarda ram temizleme ,hızlandırma programı

Merhaba, mia2 lite kullanıcısıyım , android one arayüzünde ram temizleme hızlandırma , gereksiz dosyaları silme programı yok mu? Telefonun kendi kurulumunda?
  9. Y

Soru Ayarlar - Ses - Bildirim Sesi Seçemiyorum

Evet yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu :/ ? Sorun canımı sıktı oldukça ,
  10. Y

Diğer Android one - Miuı Arayüzü

Merhaba , Xiaomi android one arayüzlü bir telefonu miui arayüzüne geçirtebilirmiyiz ?Model Mi A2 Lite.
  11. Y

Soru Ayarlar - Ses - Bildirim Sesi Seçemiyorum

Merhaba , Dün Migrostan Mi A2 LITE modelini aldım , bildiğiniz üzere android one arayüzü var , ayarlar - zil sesi , bildirim seslerinden zil sesi seçe bastığımda ses yok diyor yani zil sesi listesi çıkmıyor , whatsaptan yapmaya çalıştığımda da aynı sorun var bu sorunu nasıl aşacağız ...
Üst Alt