Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki hocam teşekkürler araştıracagim dün guncelleyici ile atmayi denedim ama olmadı kendi mi4 ümde öyle biseyler yapmıştım ama neyse :))
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamun aleyküm arkadaşlar daha bi kaç gün önce mi5 aldım halama vermek için ve cihazda Miui 7 ve global stabil rom yüklü aynı zamanda telefonun bagzi yerleri İngilizce İngilizceyi nasıl hepsini Türkçe yapabilirim ve telefon kendisi kapanıyor bunun çözümü nedir şimdiden teşekkürler
MI 4LTE...
Ben gönderdim hocam geldi ve ekrani ücretsiz değişim yapmışlar duzeldi benim sorun ekrandaymiş inşallah seninki de duzelmiştir
Navigasyon tuşları bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu bazen takılı kalıyordu ben bisey açınca o kapatıyodu hocam
Hocam destek icin teşekkürler bugun telefonum geldi ve 1 haftayhaftayi biraz gecti ekrani ucretsiz degistirmisler sorun da duzeldi.
İzmirde oturuyorum da delta servis den de kotuymus diyolar da cok korktum nasil gonderilir garantiye zahmet olmucaksa yazarmisiniz
Arkadaşlar suan sı*tim galiba cunku delta diye hatirladgim garanti servisi ritzy cikti korkuyorum varmi bilen allah aşkina
O kadar bekletiyolarmi yani hocam 20 gun hadi tamam da 50 gün de az buz bi zaman degil bende mi4var ve sıfır cihaz gonderirken 2 gb ram olan dan mi yolluyolar acaba
Navigasyon tuşları arasira calisiyor ara sira calismiyor ben bisey aciyom o tuş basili kaliyo herşeyten cikiyo .cevap icin sağolasin hocam