yetkinkale kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Mi5 İngilizce ve kapanma sorunu

Peki hocam teşekkürler araştıracagim dün guncelleyici ile atmayi denedim ama olmadı kendi mi4 ümde öyle biseyler yapmıştım ama neyse :)) MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Y

Yardım Mi5 İngilizce ve kapanma sorunu

Selamun aleyküm arkadaşlar daha bi kaç gün önce mi5 aldım halama vermek için ve cihazda Miui 7 ve global stabil rom yüklü aynı zamanda telefonun bagzi yerleri İngilizce İngilizceyi nasıl hepsini Türkçe yapabilirim ve telefon kendisi kapanıyor bunun çözümü nedir şimdiden teşekkürler MI 4LTE...
  3. Y

Yardım Mi 4 lte MIUI GLOBAL 7.5.1.0 GUNCELLEMSINDEN SONRA NAVIGASYIN TUSLARI

Ben gönderdim hocam geldi ve ekrani ücretsiz değişim yapmışlar duzeldi benim sorun ekrandaymiş inşallah seninki de duzelmiştir MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Y

Yardım Ritzy garanti hakkinda bildikleriniz nelerdir

Navigasyon tuşları bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu bazen takılı kalıyordu ben bisey açınca o kapatıyodu hocam MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Y

Hocam destek icin teşekkürler bugun telefonum geldi ve 1 haftayhaftayi biraz gecti ekrani ucretsiz degistirmisler sorun da duzeldi. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Y

İzmirde oturuyorum da delta servis den de kotuymus diyolar da cok korktum nasil gonderilir garantiye zahmet olmucaksa yazarmisiniz MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Y

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Y

Selamun aleykum arkadaslar Acaba ritzy garanti nasildir nasil gonderilir iyimidir bildiklerinizi yazarmisiniz teşekkürler MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Y

Delta Garantiye nasil gonderirim

Arkadaşlar suan sı*tim galiba cunku delta diye hatirladgim garanti servisi ritzy cikti korkuyorum varmi bilen allah aşkina MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Y

Teşekkürler hocam MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Y

Hocam acaba 2gb olani nasil cok fark varmi MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Y

Cok fark varmi iyimi kotumu nasil peki MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Y

Hocam ücret iadesi isteyince ne gibi uğraştiriyolar acaba MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Y

O kadar bekletiyolarmi yani hocam 20 gun hadi tamam da 50 gün de az buz bi zaman degil bende mi4var ve sıfır cihaz gonderirken 2 gb ram olan dan mi yolluyolar acaba MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Y

Navigasyon tuşları arasira calisiyor ara sira calismiyor ben bisey aciyom o tuş basili kaliyo herşeyten cikiyo .cevap icin sağolasin hocam MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt