Yet5742 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Xiaomi mi13T android sürümü 13+miui 14.0.6'dan sonrasına otomatik update edilmiyor.

(yazılımsal veya direnç ile imei atılıp atılmadığını bilmiyorum)o zaman bu şekilde kalması en doğru olur halihazırda stabil bir performans gösteriyor. Teşekkür ederim cevabınız için
  2. Y

Yardım Xiaomi mi13T android sürümü 13+miui 14.0.6'dan sonrasına otomatik update edilmiyor.

burdaki sürümler arasından 1.0.2.0 sürümünü indirip mi flash tool aracılığı ile flashlamalıyım değil mi, bu işlemden önce backup yapmam gereken neler var, full wipe atmama gerek var mı halihazırdaki uygulamalarımın üstüne ve eğer brick/imei erase olursa nasıl bunu geri döndürebilirim.
  3. Y

bir yıldır sahip olduğum, daha öncesinde imei repair yapılmış olan bu cihazı normalde bloatware temizliği için bilgisayara bağladım ama açıkcası biraz kurcaladıktan sonra aslında nerdeyse 3 yıldır hiçbir güncelleme almadığını fark ettim. En sonki güvenlik güncellemesi bile 2023'ün ekiminde...
Üst Alt