Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aranızda Mi 9T için Dual Speaker modunu bulmuş olan ya da uygulamada başarılı olan var mı ? İnternette araştırdığımda bazı sitelerde CiaoMeme Audio+ ile kullanıldığını iddaa eden yer var ama ben denedim çalışmadı (Android 10 MIUI 11). Eğer uygulamada başarılı olduğunuz bir modül ya da flash...
Bugün kontrol ettiğimde cihazıma MIUI 11.0.4. güncellemesi geldiğini gördüm fakat cihazım imei kayıtlı olduğu için size sormadan yükleme yapmıyım dedim;
Güncellemeyi direk OTA üzerinden yaparsam imei repair gerekir mi yoksa olduğu halde kullanmaya devam eder miyim?
Rootlu cihazıma Youtube Vanced kurmayı düşünüyorum ama öncesinde sormak istediğim birşeyler var;
Vodafone Video Pass paketi acaba bu programda çalışmaya devam eder mi?
En stabil Youtube Vanced hangi versiyon?
Şimdiden teşekkürler
Öncelikle hepinize merhabalar aranıza yeni katıldım.
Daha öncesinde android üzerine biraz bilgim vardı ama şuanki kullandığım cihaz imei kayıtlı olduğu için araştırma yapmadan bir değişiklik yapmıyım diye düşündüm. Cihaz konu başlığındaki gibi Mi 9T ve cihaza imei atılarak kullanmaya devam...