yeniceri kullanıcısının son içeriği

1. Y

[Bootloader] Mİ4C Ve Mİ Note Pro Cihazların Bootloader Kilidini Kaldırma(6.1.7 Fastboot)

Teşekkür ederim. Son yayınlanan haftalık mi4c güncellemesinden sonra telefonum sim kartı görmüyordu sabahtan beri düzeltebilmek için uğraşıyorum. En son da dediğim hatayı alıyordum verdiğiniz bilgi sayesinde onu da halletmiş oldum teşekkür ederim tekrardan.
  2. Y

[Bootloader] Mİ4C Ve Mİ Note Pro Cihazların Bootloader Kilidini Kaldırma(6.1.7 Fastboot)

ping targeting via firehose işleminden sonra ping targeting failed hatası alıyorum cihazım mi4c
  3. Y

Yardım Mi4c Otg problemi

dediğiniz gibi programlarla baktım bi ara okur gibi oldu anladığım kadarıyla kablo kırılmış teşekkürler
  4. Y

Yardım Mi4c Otg problemi

Fat32 olarak iki kere biçimlendirdim olmadı bi de tablette deneyeyim tekrar yazarım
  5. Y

Yardım Mi4c Otg problemi

Yaklaşık 5 aydır mi4c kullanıyorum. İlk aldığımda otg bağlantısını rahatlıkla kullanabiliyordum. 2 aydır flash belleğim kayıp olduğu ve ihtiyaç duymadığımdan otg kullanmadım ama bugün otg kablosuyla flash belleği taktığımda telefon flash belleği algılamadı. Düzeltebilmemin bir yolu var mı...
Üst Alt