Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Redmi note 4 x in ekranı inceden çatladı kullanıma engel degıl ama gordukce moral bozuyor, dokunmatık degısımınden sonra eskısı gıbı ekran dokunmatıgı hassasıyetınden bırsey kaybedıyor mu acaba? eger hassasıyetınden ve stabıllıgınden bırsey kaybetmez ıse fıyat ne olur acaba?
Eyvallah, bu yöntemi deneyeceğim, ama titanyum backup ile bazı programları yedekleyıp temiz kurulum yapmayı de deneyecegım bakalım hangısı daha stabil olacak.. teşekkürler
Eyvallah, ingilizce yaparak uyguluyorum sonra dil değiştiriyorum,
Birde bundan bir önceki rom yüklü bende, bu son romu flashlayınca eski ayarlarım değişirmi? Eski ayarlarım ve programlarım değişmeden bu romu guncelleme olarak kurabilme imkanı varmı acaba? yoksa bunu flashlarsam hepsı fabrika...
Ellerinize sağlık güzel rom olmuş, sadece tema değişirken bazen telefon kendiliğinden kitleniyor, ara ara kitlenmeye devam ediyor, kapama tuşu ile reset atınca eski haline geliyor, standart temalarda bu sorun olmuyor, benim telefondan mı kaynaklıdır acaba?
Merhaba, son güncellemeden öncesinde ve sonrasında fark ettiğim bir problem var , kullanan arkadaşlardan fark edenler var mı acaba, parmak okuma işlemini ekran kapalı iken okuttuğumda 30-40ncı seferde ekranı açılır açılmaz sanki kapama tuşuna basmış gibi ekran birden gidiyor ve tekrardan parmak...
Bende global sürümde en son versiyona güncelledim ve bende de çalışıyor, parmak test programi kur multi touch test yap parmakları görüyormu dene istersen, yada yazılımsaldır, bilgilerini yedekleyıp fabrika ayarına döndür muhtemelen düzelir..
Kardeşim galiba Senin sürüm global rom değil, hatta forumde gormustum sımdı bulamadım, orjınal rom değil satıcılar satmadan once yuklenen bı rom diyorlardı, içinde reklam uygulamaları fılan var fazladan, global roma gecmende fayda var...
Bende yükledim, sıkıntısız yüklendi, en güzel özelliği de tarayıcı üzerinden video açtıgınızda telefonun ekranını kapatsanız bıle ses kesılmıyor , güzel özellik