YEnes35 kullanıcısının son içeriği

1. YEnes35

Rom Redmi Note 8'e Samsung romu var mı?

Arkadaslar ben samsung'un arayüzüne hastayım. Redmi Note 8 kullanıyorum bunun için bir rom var mı?
  2. YEnes35

Yardım Redmi Note 8'e PC'den veri aktarmaya çalışıyorum ama gram ilerleme yok!

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var redmi note 8ime rom atacağım fakat pcden telefona dosyayı atamıyorum ilerleme yok ne yapmalıyım?
  3. YEnes35

Soru Pixel Experience'mı Evolution X'mi (ROM)

redmi note 8 için ilk eu kurdum ama çok fazla bug var bu 2 romdan biri ya da farklı kullanıp bildiğiniz bir rom tavsiye ederseniz sevinirim.
  4. YEnes35

Yardım Eu rom nasıl kurarım?

selamlar, bugün bootloader kilidini açtım, TWRP şuan yok eu rom kurmak istiyorum. Lütfen her bir aşamayı madde madde anlatın çünkü ilk defa rom atacağım magisk kurmam gerekir mi? TWRP arayüzünde ilk açılışta neler yapmam gerekli? bunların cevabını verirseniz sevinirim.
  5. YEnes35

Yardım Redmi Note 8 Rom ve Bootloader kilidi açma konusunda size ihtiyacım var.

merhabalar, redmi note 8 kullanıyorum ve cihazıma eu rom yüklemek istiyorum (stabil) size ilk sorum şu -bootloader için unlock aracını kurdum herşeyi yaptım 168 saat süre verdi ama süre geçtimi geçmedimi tam hatırlamıyorum şimdi yeniden denesem beklediğim süre boşa gidecek mi? -eu rom kurmak...
Üst Alt