yEmreozc kullanıcısının son içeriği

1. yEmreozc

Yardım TWS Bluetooth Kulaklık Sorunu

Aynı sorun bende de mevcut, sırf bunun içinde telefona reset atmak istemiyorum. Çift telefon kullanıyorum diğerinde sorun yok ama ana telefonumda ne yaptım ise çözülmedi sorun. Sizin çözüldü mü?
  2. yEmreozc

Sohbet AliExpress ilk siparislerim gelmeye başladı:)

100% Orijinal MSVII Marka lüks Kılıf için xiaomi mi not 2 sert PC basit ve buzlu stil kapak için xiaomi not2 (5.7 '') 100% Original MSVII Brand luxury Case for xiaomi mi note 2 hard PC simple and frosted style cover for xiaomi note2 (5.7'')-in Fitted Cases from Cellphones &...
  3. yEmreozc

100% Orijinal MSVII Marka lüks Kılıf için xiaomi mi not 2 sert PC basit ve buzlu stil kapak için xiaomi not2 (5.7 '') 100% Original MSVII Brand luxury Case for xiaomi mi note 2 hard PC simple and frosted style cover for xiaomi note2 (5.7'')-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications...
  4. yEmreozc

Teşekkür ederim Skorpi abim, kader yollarımızı burada da kesiştirdi :) Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. yEmreozc

Mi note 2 versiyonunu aldım bu kılıfını harika bir kılıf tavsiye ederim. Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt