yemreoktn kullanıcısının son içeriği

1. Y

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.5.16 Custom Rom

Kullandığı kernel sürümü nedir bu betada?
  2. Y

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V10.3.2.0 Custom Rom

Kangaroox kernel mi kullanıyor. Telefona sıkıntı yapmıyor mu? 2.15 ghz
  3. Y

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V9.5.9 Custom Rom

Ben hem gfxtool hemde gltools(root) kullanıyorum. Bunlarla beraner 60 fps alıyorum
  4. Y

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience [9.0 Pie]•[AOSP/CAF]•[OFFICIAL] Custom Rom

Miui romdan buna geçicem. Kurduktan sonra ana ekran yedeğini bu romda da yükleyebiliyor muyuz? Tüm mi cloud yedeğini?
  5. Y

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Ekran Çözünürlüğü Değiştirme FHD+ | HD+ [Rootsuz]

İlk 1520 olarak yapmıştım sıkıntısız. Sonra bir geri döneyim denedim dönecekmi. Döndükten sonra tekrar 1520 yapınca bad size diyor. 1280 yapınca kabul ediyor anca. Arasında çok büyük bir fark var mı?
  6. Y

Recovery Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Team Win Recovery Project [TWRP 3.3.1.0]•[OFFİCİAL]

Twrp zip için img ismini değiştirmek yeterli mi? yoksa ayrı bir dosyası mı var indirmemiz gereken?
  7. Y

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Driver • Twrp • Root • Rom - Yükleme Anlatımı

Global versiyon. İmei çakılı bir şekilde özel bir satıcıdan aldım. Bootloader kilidi süresi doldu açıp yapacağım birazdan. Yarın iş yerinde de lazım. İmei gider diye tırsıyorum. Umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim :)
  8. Y

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Driver • Twrp • Root • Rom - Yükleme Anlatımı

Merhaba. Telefonumu sadece root etmek istiyorum. Rom yüklemeyeceğim orjinal kalacak. Fakat ben bu işlemleri yaptıktan sonra imei gider mi? Telefon garantisiz yurtdışı ve şuanda aktif.
  9. Y

Oyun *PUBG* kasma sorunu #ÇÖZÜM

Gfxtool ban sebebi değildir. İlk çıktığından beri kullanıyorum. Hatta bunun yanında daha yeni gltools bile kullanmaya başladım. Oyunun config dosyalarını editlemek ban sebebi değildir. İstenilse gfxtool olmadan da oyunun config dosyalarına erişilebilir. Adamlar sadece böyle bir uygulama yapıp...
  10. Y

Uygulama GFX Tool Uygulaması için gereken ayarlar nedir?

Merhaba iyi forumlar. Bende telefonu rootlayıp gltools kullanacağım. Note 6 pro kullanıyorum. Pubgde gereksiz grafikleri kaldırmak için gltoolsa ihtiyacım var. Fakat telefonun brick olma ihtimali varmış. Sizce mümkün mü? Orjinal roomda mı denemeliyim yoksa costum rom mu farkeder mi? Ve googleye...
  11. Y

Soru mi5s miui 10 global stable vs Global beta performans farkı

Merhaba iyi forumlar. Bende telefonu rootlayıp gltools kullanacağım. Note 6 pro kullanıyorum. Pubgde gereksiz grafikleri kaldırmak için gltoolsa ihtiyacım var. Fakat telefonun brick olma ihtimali varmış. Sizce mümkün mü? Orjinal roomda mı denemeliyim yoksa costum rom mu farkeder mi? Ve googleye...
  12. Y

Ana Başlık Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Resmi ROM Koleksiyonu | Global Kararlı • Global Beta • Custom | Twrp Recovery

Merhaba kolay gelsin. Ben bu aralar romları araştırmaya başladım. Ben genelde bu telefon ile pubg oynuyorum ve gltools kullanıyorum. Oyun oynarken performansta avantaj sağlayacak bir rom var mı bildiğiniz? birde gltools ile uyumlu çalışması lazım.
  13. Y

Yardım Mi max 2'nin 9.5 güncellemesinden sonra sesi azaldı.

Bu ses sorununu çözebilen var mı? Üst hoparlörde ses azaldı ve derinden cızırtılı geliyor.
  14. Y

Yardım Mi max 2 için type C ve 3.0 adaptör önerisi

Çok teşekkür ettim. Böyle şeylerle pek aram olmadığı için öneri alınca kafam rahat oluyor.
Üst Alt