Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk 1520 olarak yapmıştım sıkıntısız. Sonra bir geri döneyim denedim dönecekmi. Döndükten sonra tekrar 1520 yapınca bad size diyor. 1280 yapınca kabul ediyor anca. Arasında çok büyük bir fark var mı?
Global versiyon. İmei çakılı bir şekilde özel bir satıcıdan aldım. Bootloader kilidi süresi doldu açıp yapacağım birazdan. Yarın iş yerinde de lazım. İmei gider diye tırsıyorum. Umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim :)
Merhaba.
Telefonumu sadece root etmek istiyorum. Rom yüklemeyeceğim orjinal kalacak. Fakat ben bu işlemleri yaptıktan sonra imei gider mi? Telefon garantisiz yurtdışı ve şuanda aktif.
Gfxtool ban sebebi değildir. İlk çıktığından beri kullanıyorum. Hatta bunun yanında daha yeni gltools bile kullanmaya başladım. Oyunun config dosyalarını editlemek ban sebebi değildir. İstenilse gfxtool olmadan da oyunun config dosyalarına erişilebilir. Adamlar sadece böyle bir uygulama yapıp...
Merhaba iyi forumlar.
Bende telefonu rootlayıp gltools kullanacağım. Note 6 pro kullanıyorum. Pubgde gereksiz grafikleri kaldırmak için gltoolsa ihtiyacım var. Fakat telefonun brick olma ihtimali varmış. Sizce mümkün mü?
Orjinal roomda mı denemeliyim yoksa costum rom mu farkeder mi?
Ve googleye...
Merhaba iyi forumlar.
Bende telefonu rootlayıp gltools kullanacağım. Note 6 pro kullanıyorum. Pubgde gereksiz grafikleri kaldırmak için gltoolsa ihtiyacım var. Fakat telefonun brick olma ihtimali varmış. Sizce mümkün mü?
Orjinal roomda mı denemeliyim yoksa costum rom mu farkeder mi?
Ve googleye...
Merhaba kolay gelsin.
Ben bu aralar romları araştırmaya başladım. Ben genelde bu telefon ile pubg oynuyorum ve gltools kullanıyorum. Oyun oynarken performansta avantaj sağlayacak bir rom var mı bildiğiniz? birde gltools ile uyumlu çalışması lazım.