Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende de repair yapıldıktan sonra oldu. İşlemden sonra mi hesabıma zar zor giriş yapıyorum. Çok uzun süre bekletiyor. Senkronizasyonlar çok uzun süre oluyor ve simkart aktifleştirmek için sms bile göndermiyor. Rom değiştim deodex roma geçtim orada da aynı. Arama geçmişi vs geri getiremiyorum.
Cihaz sertifikalı gözüküyor evet. Netflix markete de geldi sıkıntı yok bunu hallettim. Cihaz sertifikasıda L1 şuanda. Hd izlemek için l1 şart. Fakat netflix e girince cihazı L3 olarak görüyor hd izin vermiyor.
DRM info sonucu cihaz L1 gözüküyor
kera706 teşekkürler happy~~
Anladığım kadarıyla hem magisk uygulaması entegre hemde rom kendiliğinden rootlu. Twrp üzerinden zip flashlamak gerekmiyor doğru mudur?
Tamamdır doğru wipe denmiş.
Ben ilk kez mediatek işlemcili telefonda root ve rom işine giriyorum. İlk kez rom içinde gömülü root gördüm
Ve bu sayede root işlemleri yapılmadığı için risk azalmış oluyor. Güzel birşey. Paylaşım için teşekkür ederim.
Romun içinde magisk gömülü gelmiyor muydu? Neden üzerine bir daha root yaptınız?
Birde anlatımda sadece wipe sekmesinden format datayı seçmemiz isteniyor. Full wipe yapmanızın bir nedeni var mı?