yemekten_sonra kullanıcısının son içeriği

1. yemekten_sonra

Soru Android 11 custom ROM kullanıyorum Android 10 nasıl geri düşürebilirim

Yapabileceğinizi sanmıyorum, telefonunuzu brick durumunda bulabilirsiniz. Kimse bu dorumluluğa girmez. Farklı aosp romlar deneyin zaten yakında bu romlar A12 güncellemesi yapacaklar. Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. yemekten_sonra

Recovery Mi A3 Android 11 TWRP

kardeşim twrp bir recovery projesi ve los da bir recovery projesi yani sen, yapmaya çalışmak yerine twrp yok diyorsun. A11 içi mi a3'e twrp gelmeyecek, bu yüzden magisk yüklemek için için lineageos recovery kurmak zorundasın. ha bunu nasıl yaparım diyorsan basit, iki yöntem var. ama bu...
  3. yemekten_sonra

root'u gene yapabilirsin, magisk flashla yeter Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. yemekten_sonra

arama dostum yok, lineageos recovery yükle (los) özellikleri çok düşük ama rom yükleme işinde, işini yapıyor. Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. yemekten_sonra

Rom [OFFICIAL][11] EvolutionX 5.8 for Mi A3

nezuko os 1.3 versiyonu kullanıyorum. geliştirici bu sabah 1.4 versiyonunu yayınladı ve temiz kurulum yapılması zorunlu diyor. bu arada evolution x 5.8 versiyonunu deneyimleriniz mi hocam, onu önerir misiniz? Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. yemekten_sonra

merhaba bir sorum olacak, mevcutta aosp os (nezukoOs) yüklü olan telefonuma, bir üst sürümünü yüklerken yada başka bir aosp rom'a geçereken temiz kurulum yapmadan flash'lama yapabilir miyim? Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. yemekten_sonra

Sohbet Nezuko Os

merhaba, eper telefonunuzun bootloader kilidi açılmış ve bir recovery yüklemişseniz, tekefon içi yedeklerinizi aldığınızdan emin olduğunuzda wipe data factory reset ve ardından da yüklemek istediğiniz rom ve bu romun istediğiniz versiyonunu flash'lıyorsunuz. işlemler basit rom bol...
  8. yemekten_sonra

Sohbet Nezuko Os

beyler konu belli xiaomi mi a3 cihazın sorunları yüzünden farklı bir roma geçmek isteyen bir kullanıcıydım ve galiba aradığım rom nezuko os'muş. bir haftaya yakın süredir donma kasma olmadan kullandığım rom bol özelleştirme menüsü de sunuyor. ola ki soran olursa 1.3 versiyonunu kullanıyorum...
  9. yemekten_sonra

Ana Başlık Mi A3 Android 11 Güncellemesini Yapmayın ! [Fixlendi]

güvenlik güncellemesi almayı bekleyin bence, mayıs ayı güvenlik güncellemesinden sonra düzelir. yada telegramda mi a3 için gcam kanalı var oradan istediğiniz bir kamera uygulamasını indirip kurabilirsiniz. geniş açı çoğunda yok ama stock kameradan çok daha başarılı fotoğraflar çekmenize olanak...
  10. yemekten_sonra

bende de aynı sorun vardı ama bu android 10 sürümündeydi. A11 ile bu sorunu ben tekrar yaşamadım. Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. yemekten_sonra

sorununun bitmesine sevindim. geçen hafta 2 gün telefona rom üstüne rom yükledim. A11 konusunda aosp romlar da henüz yetersiz. stock roma katlanmak zorundayız. android 12 geldiğinde 11 romlar olgunluğa ulaşır diye tahmin ediyorum. iyi pazarlar. Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. yemekten_sonra

dostum benim kısıtlı bir tecrübem var ama tavsiyem önce twrp ile herhangi bir aosp rom yükle daha sonra mi tools ile yine geçmek istediğin stock roma geç Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi bu arkadaşın videoları yardımcı oluyor, yoksa bizim yerlilerde bulamazsın
  13. yemekten_sonra

android 10 üzerinde neredeyse sınırsız kaynak var, ama android 11 ile birlikte kurtarma dosyası olarak bel bağladığımız twrp bir türlü resmi desteğini vermedi. bu yüzden de denemelerimi korkarak yapıyorum. lineageOs rocovery varmış galiba bir de onu deneyesim var[emoji28]. Mi A3 cihazımdan...
  14. yemekten_sonra

dostlar ben yükledim ama eli kolu bağlanmış bir romdan koşmasını umacağımı beklemiyordum. wi-fi bağlantısını sadece bir kere sağlayabildim ki yeniden başlattığımda bunu da kaybettim. zaten android 11 için officall twrp olmadığı için, twrp_11.img flash'lar flash'lamaz stock rom kullanılamaz ve...
  15. yemekten_sonra

Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

beyler son 10 ileti hep soru biçiminde ama cevap veren yok. herkes kendi başının çaresine baksın en iyisi Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt