Ycoksoy kullanıcısının son içeriği

1. Y

Diğer Xiaomi 15 ultra'ya global hyperos 3 geldi

bu yourumun aynısı youtube kanalımda videomun altına geldi cevaplamıştım :) sizdiniz sanırım. bende bu tarz problemler olmadı buradan tekrar söylemiş olayım
  2. Y

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

apple ile dalga geçiyorduk kayıt yapılamıyor diye aynısı başımıza geldi. dostlar şuanda her gün hattın kapanmasına 120 gün kaldı diye mesaj geliyor ve bu mesaj 1 ocaktan beri her gün geliyor. sistem bir noktada takılı kalmış olabilir mi acaba benim süre hiç azalmıyor . mümkün mü böyle bir şey.
  3. Y

Rehber Xiaomi 15'e HyperOS 2'de Xiaomi Dialer uygulamasını kurmak

ben zamanında mate 10 pro aldım yurt dışı ve kılıfsız kullandım defalarca düşürdüm ekranında jelatin yoktu ozamanlar arkadaşlara anahtar ile ekranı çizmeye çalışıp hava atıyordum çizilmiyor diye. sonradan bu kadar kaliteli olmasının sebebnin yurt dışı ürünü olduğunu fark ettim. yerli tüm mate 10...
  4. Y

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

arkadaşımda mi 14 var dün akşam ona bile hyper os 3 güncellemesi geldi bizde hala tık yok. xiaomi ne yapmaya çalışıyor 15 ultradaki sourun ne tam olarak acaba. hala bir haber yok.
  5. Y

Yardım Whatsappta kişilerin otomatik silinmesi

Başkalarında da bu şikayetleri okumuştum. muhtemelen rom ile ilgili. global romun gecikme sebebi bu tarz hatalar olabilir. temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin ya da güncelleme bekleyeceksin ama çok gecikeceğini sanmam. böyle bir hata varsa çabucak çözerler bence
  6. Y

Soru Xiaomi 15 ultra server kaydı olmadan güncelleme yapmak sorun çıkarır mı?

çıkartmaz. umarım server kaydı açılır samsung gibi kalmayalım da ortada ona endişe ediyorum ben bir süredir. salak gibi yapmadık zamanında vakit var diye
  7. Y

Çözüldü Mi 13 pro Güncelleme

ürününüz ithalat garantili ama güncelleme almamasına anlam veremedim bende. bu arada daha önce ithalat garantili çok cihaz kullandım. bir kere hoperlör bozulmasında parça değişimini sorgusuz sualsiz yaptılar genpaydı galiba ithalatçı şirket. bir kere de türkiyede resmi servisi kvk olan sony bir...
  8. Y

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

15 Ultra global sürüme sahip arkadaşlar güncellemeleri kontrol edin! 17 kasım itibari ile Hyper Os 3.0.6.0 sürümünün gelmediğini göreceksiniz.
  9. Y

Soru 15 ultra Global Bl kilidi

nasıl yükleniyor globale xiaomi arama ve mesajlar uygulaması acaba
  10. Y

Kayıt açılmış diye duyup buraya koştum hemen ama sanırım sadece MTK cihazlara açıldı. Snapdragon için beklemedeyiz.
  11. Y

bu işin istanbuldaki kalbi olan doğubanktaki esnaflar ile bir görüşme yaptım, konuyu sordurdular. kayıt yapan yerlerin söylediğine göre "Durum geçici illaki bir çözüm bulunacak endişe etmeyin" diyorlar ancak bu bana kalırsa müşterileri rahatlatmak açısından söylenen bir durum olabilir. henüz 9,5...
  12. Y

Soru Uzaktan virüs yeme ihtimalim var mı?

ben böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum ya. neden yapsın ki sonuçta bu işin bir sürü boku püsürü var. adam bu kadar bilgiyi öğrenecek üstüne bir de kartından para çektirip onu aklamak için 5 -6 banka gezdirmekle mi uğraşacak. bana saçma geldi. zaten adam belli ki bu işleri biliyor, zaten bu...
  13. Y

Soru Xiaomi 11 Ultra & Xiaomi 15 Ultra Kararsız kaldım

Rastgele bir fotoğraf çektim anlık bembeyaz ışığın altında hiç bir ayar yapılmadan çektim. çözünürlüğe takılma whatsapptan attım. açıkçası sarımsı ton göze daha güzel geliyor bazıları için ama gözle gördüğün şeyi asla çekemiyorsun. gerçekten o kumsal iphone daki gibi sarı değil veya o ağaç...
  14. Y

Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Yeniden Açıldı. [GÜNCELLEME]

teşekkür ederim cevabınız için. başka şekilde de kaydı mümkün değil herhalde
  15. Y

Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Yeniden Açıldı. [GÜNCELLEME]

şuanda server kaydı kapalı sanırım bu konuda genel bir bilgi alabilir miyiz acaba? 15 ultra için şuan destek veremiyor musunuz ?
Üst Alt