Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben one plus 5 aldım ama telefonda uygulamaları bir klasörün içine koyamiyorum. Ana ekrana geliyor ama menüde komple dağınık duruyor duzunleyemiyorum. Uygulamanın üstüne basılı tutunca ya sil geliyor yada ana ekrana taşıyor bunu nasıl yapabilirim. Resimde hepsi dağınık...
Merhaba arkadaşlar
One plus 5 siparişi verdim. Kargomu bugün teslim aldım. Telefon güzel sorunsuz geldi sefa hocama tşk ederim. Şuan sorunsuz bir alışveriş oldu ve ilk defa ben sefa hocam dan cihaz aldım 2. Cihazı da alicaz inşallah. Sadece telefon da sevmediğim tek şey uygulamari tasiyamiyor...
Sefa hocamdan op5 cihazı wp yoluyla anlaşıp ücreti yatırıp almış bulunmaktayım sağ olsun iyi davrandı bize sorulara cevap verdi pazartesi kargoyu vereceğini söyledi Cihaz gelincede yorumumuzu yaparız yeni arkadaşlara katkı olur bende forma yeni üyeyim