yazir kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Mi Note 10 Güncelleme almak için ne yapabilirim ?

Bende bekliyorum ama benim ki kayıtsız yurtdışı cihazı.. Mi note 10 pro buna da gelir mi güncelleme
  2. Y

Soru IMEI Kayıtlı şekilde MI 9T Pro alacağım ama birkaç sorum var

Antalya da yaşıyorum. Bu çin versiyonu olanlar varmış. Global diye satıyorlar mış fikri olan var mı?
  3. Y

Soru IMEI Kayıtlı şekilde MI 9T Pro alacağım ama birkaç sorum var

Bende almak istiyorum mi9 veya mi9t pro satıcı önerisi olan var mı?
  4. Y

Yardım One plus 5 uygulama duzenleme

Eyvallah hocam tşk ederim
  5. Y

Tavsiye ettiğiniz virüs reklam olmayan bu launcer varmi
  6. Y

Tşk ederim hocam
  7. Y

Beyler fikri olan yok mu
  8. Y

Merhaba arkadaşlar ben one plus 5 aldım ama telefonda uygulamaları bir klasörün içine koyamiyorum. Ana ekrana geliyor ama menüde komple dağınık duruyor duzunleyemiyorum. Uygulamanın üstüne basılı tutunca ya sil geliyor yada ana ekrana taşıyor bunu nasıl yapabilirim. Resimde hepsi dağınık...
  9. Y

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Merhaba arkadaşlar One plus 5 siparişi verdim. Kargomu bugün teslim aldım. Telefon güzel sorunsuz geldi sefa hocama tşk ederim. Şuan sorunsuz bir alışveriş oldu ve ilk defa ben sefa hocam dan cihaz aldım 2. Cihazı da alicaz inşallah. Sadece telefon da sevmediğim tek şey uygulamari tasiyamiyor...
  10. Y

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Sefa hocamdan op5 cihazı wp yoluyla anlaşıp ücreti yatırıp almış bulunmaktayım sağ olsun iyi davrandı bize sorulara cevap verdi pazartesi kargoyu vereceğini söyledi Cihaz gelincede yorumumuzu yaparız yeni arkadaşlara katkı olur bende forma yeni üyeyim
Üst Alt